Vím, že spousta lidí to odsuzuje, ale budu doufat, že i v levnější cenové relaci se dají najít dobré budíky. Nemá někdo zkušenost s nějakýma budíkama, které nestály ,,majlant,, a přesto mu pracovaly dobře a byl s nima spokojen. A nebo dá se z těch levných budíků, vybrat nějaká firma, která aspoň za něco stojí a nebo je to všechno na jedno brdo....
A teď další dotaz, zvládne průměrně zručný člověk samostatně montáž...Když si člověk nakoupí vše komplet i s čidlama...
Kam se umistňují čidla teploty a tlaku oleje? Když některé budíky uvádí, že jsou komplet i s kabeláží a čidlama (snímačema) tak mi to na auto půjde vždy a nebo budu muset ještě řešit nějaké redukce na můj typ motoru apod.
A poslední dotaz je, je-li tady někdo znalej a vysvětlil by neznalci jako já na co přesně se používají ostatní typy budíků jako voltmetr, bohatost směsi, podtlak, ampérmetr, teplota výfukových plynů, tlak oleje, teplota oleje, vakuum a jestli k sobě mají také čidla a jestli ano, tak kam se tyto čidla montují. Nějaké budíky snad ani k sobě čidla mít nemusí...
Mám to na benzínový motor bez turba a žádný extrém výkon, ale mám místo na palubce, kde by se mi tři budíčky krásně vlezly a potřeboval bych nějaké budíky, které u běžného motoru aspoň využiju. Díky