BIGPAPA píše:hele není toto bejvalka pana QPC
kde? co? jak?
jinak i500 je prodána ,ale zůstala v Praze
BIGPAPA píše:hele není toto bejvalka pana QPC
BIGPAPA píše:jsem z tý prace uplně blbej toto - http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/8669720" onclick="window.open(this.href);return false; mona se pletu
Tohle není zase taková hitparáda. Myslím, že jsou od Opelu i lepší volby, když chceš něco raritního...dubi píše:Tohle nebo Astra OPC mi doufám bude jednou stát v garáži
Ivan píše:Tohle není zase taková hitparáda. Myslím, že jsou od Opelu i lepší volby, když chceš něco raritního...dubi píše:Tohle nebo Astra OPC mi doufám bude jednou stát v garáži
Třeba toto:qpc píše:Ivan píše:Tohle není zase taková hitparáda. Myslím, že jsou od Opelu i lepší volby, když chceš něco raritního...dubi píše:Tohle nebo Astra OPC mi doufám bude jednou stát v garáži
která myslíš ? za rozumné peníze...
To vím od včera taky - má jen jednu fotku a nemájí vyhříváníkubi píše:Tos objevil ameriku pepojá už mu i psal, jen předky a nemá víc fotek (asi neumí zmáčknout spoušť nebo jsou v nepěkným stavu že je nechce nafotit
)
To máš pravdu, ale pokud si připravíš těch cca 700 tisíc až milion, tak se to sehnat dákubi píše:Ivan: souhlas, ale jak i "jen" Evo500 tak i Lotus Omega se bude docela zle shánět oproti Astře OPCkolik z těch 950 jich už bude po smrti...
Já Ti nevím, ale ceny nových OPC se pohybují kolem 700.000 Kč, ne?qpc píše:proto jsem psal,za rozumnou cenu,takže to je zase jiná kategorie. Kolega chtěl Corsu OPC nebo Astru OPC,a v jejich cenové kategorii toho moc ultimativního i od Opla neseženeš..