TOY OCTAVIA

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Zamčeno
jajiN

Re: TOY OCTAVIA

Příspěvek od jajiN »

Uff no vypsat to dopodrobna . . .
Palubka delala jinde nez zbytek, vysla me na 1500-1700kc ted presne nevim
Zbytek - sedacky, tapecy, loketka, rucka, slunecni clony stalo celkem 9tis.
Sedacky jen presiti stoji 6tis + vyzvednute bocni (ala rs) 1000kc, vysivka podle sebe 120kc, jeste jsem mel u ridice prosezeny molitan tak to vymenili.
Tapecy myslim kolem 1200kc

EDIT Tholis za podobny peniz by me to urcite nevyslo :( protoze bych musel kupovat zvlast sedacky a zvlast je potahovat. Chci to mit totiz cele auto jen ve dvou barvach. Navis tyhle stare oktavacke sedacky uz neprodas tak dobre aby se to vyplatilo

JAYY-JAYY

Příspěvek od JAYY-JAYY »

Je to můj skoro soused. A musím říct, že na tom pracuje sám (občas mu pomůžu) a určitě odvedl hodně kus práce. Takže palec nahoru 8) A těším se na naší první společnou vyjížku + nějaké ty první fota. Takže Good Luck při pokračovaní :))

mathias22

Příspěvek od mathias22 »

a delane to mas kde?(vidim v avataru téčkovou znacku,takze asi nekde tady u nas ne?)stranky nemaji?moc pekna prace...
chocolatE36 in progress

jajiN

Příspěvek od jajiN »

No prave jsem si to nechaval delat v Ceske Lipe. Je tam pan, ktery tomu rozumi a delal uz par oktavek. http://www.autocalounictvi-cl.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale palubovku jsem si nechaval dodelat v Krnove a pan mi rikal, ze dela hlavne sedacky do veteranu a podobne, takze si myslim, ze s nim by jses taky dohodl.

JAYY-JAYY

Příspěvek od JAYY-JAYY »

Dacan píše:tohle zas neříkej :) táta asi moc dobře ví proč zrovna ty patnáctky...o něčem to svědčí kdž sou 18(které by měli byt si myslim i dražší) než patnáctky...asi to z toho poznat nejde ale myslím že ty 18 budou nějaký šunt z číny...radši lehké a dobré 15 než kola co budeš každý rok rovnat
Ale když máš možnost mít 18tky, které vypadají o hodně lépe než 15tky (bavíme se o vzhledu), tak dej tam ty 15tky, tě ani nehne :D + když jsi ještě mládý syneček :D

jajiN

Příspěvek od jajiN »

No ja jsem za ty kola strasne rad. Protoze audinacke kola jsou strasne proflaknute, ale tady ty jsem zatim nikde nevidel. Jen jednou origo na TTcku. Tedka navic budou vypadat jako nove.

A co se tyce kombajnu, to je kapitola sama o sobe a v dnesni dome je nasteroidovany kazdy druhy :D jak bylo receno, nechci machrovat, ale podelit se, mame doma passatka nasteroidovaneho na 210PS a to uz je uplne o necem jinem :)

Filip:)

Příspěvek od Filip:) »

Ty z TTčka jsou pěkný.. a necháváš je lakovat nebo budou leštěný? kombajny jsou fajn.. hodně se tam toho vejde :)
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...

Dacan
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dacan »

mě se toho vejde víc heč :lol: joke

Filip:)

Příspěvek od Filip:) »

a kolik se ti v autě posadí lidí aby na ně nepršelo? :lol: :lol: :lol:
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Ale no tak nehadejte se :P Kola se budou lakovat do barvy auta :)

remix

Příspěvek od remix »

No,,ty kola z TT co mas, sem prodal pred pul rokem vcetne pneu (pravda vzorek nic moc) za 5500 kc komplet a byl sem rad i za to :D

kazdopadne si zvolil dobre kola original , jsou kvalitni, zadne mekke sracky viz RSW a jine oblibene znacky 8)
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

jajiN

Příspěvek od jajiN »

No z toho jsem mel taky strach. Ale rikam, zatim jsem je nevidel na zadnem aute. Navic za tu cenu. Sice jsou pomerne dost tezke, ale okta se s tim smirila hezky :D

Jinak momemtalne me stve pan lakyrnik, pracuje moc pomalu :/ a pocasi uz je krasnou vyjizdku, tak jen doufam ze co nejdrive taky vyjedu :)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Dacan píše:tomio: nechci rýpat, ale, kolik ti je že už si vystřídal fiata, teď máš probečko a teprů deš na vysokou? :lol: a taky se mě zdá že jajin trochu machruje, noaco každý sme jiný a mět ty dražší auto než on tak si ho ani nevšimneš :lol: takže obyčejná závist
Vystřídat 2 stará auta mezi střední a vysokou není nic nemožného. Jsem ve 4. semestru a mám 7. auto :lol:

jajiN: 18" na Octvíi s 1,6 motorem.... no já ti nevím, ale nebude to ideální.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

beago

Příspěvek od beago »

pokud bys studoval na plzenskejch pravech, muzes mit klidne kazdyho pul roku novy ferrari :lol:
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

jajiN

Příspěvek od jajiN »

ja na nich jezdil rok :) a pohoda jahoda :P :D

jajiN

Příspěvek od jajiN »

:rock: :rock: :rock:
invidiaaa.jpg
invidiaaa.jpg (217.39 KiB) Zobrazeno 3676 x

tomio007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomio007 »

m.artty píše:
Dacan píše:tomio: nechci rýpat, ale, kolik ti je že už si vystřídal fiata, teď máš probečko a teprů deš na vysokou? :lol: a taky se mě zdá že jajin trochu machruje, noaco každý sme jiný a mět ty dražší auto než on tak si ho ani nevšimneš :lol: takže obyčejná závist
Vystřídat 2 stará auta mezi střední a vysokou není nic nemožného. Jsem ve 4. semestru a mám 7. auto :lol:

jajiN: 18" na Octvíi s 1,6 motorem.... no já ti nevím, ale nebude to ideální.

letos maturuju,v 18 jsem měl Fiata Tipo 2.0 8V a po roce jsem si koupil Probe 2.5 GT.
Ford Probe GT 2.5 V6 24V

DizzX

Příspěvek od DizzX »

a ja mam korejskou mrdku co mela motor v <>, to ze mu to cvakaj rodice no a co? davam si do auta vsechny vysetreny prachy a nikde nebrecim, ze jinej ma to a to
http://laminostyling.cz - prodej autokosmetiky, kompozitních materiálů a výroba interiérových dílů z laminátu

deywis

Příspěvek od deywis »

Dacan píše:
tomio: nechci rýpat, ale, kolik ti je že už si vystřídal fiata, teď máš probečko a teprů deš na vysokou? :lol: a taky se mě zdá že jajin trochu machruje, noaco každý sme jiný a mět ty dražší auto než on tak si ho ani nevšimneš :lol: takže obyčejná závist
když už je o tom taková debata, já sem do vysoké vystřídal 11 aut :lol:

ať si to financuje jak chce, je to jeho auto :wink: každej máme prostě jiný možnosti...

osobně bych byl taky šťastnej jak blecha kdyby otec sdílel můj koníček ale bohužel....

jinak, kokta celkem pěkná 8)
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.

rehy.11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rehy.11 »

beago píše:pokud bys studoval na plzenskejch pravech, muzes mit klidne kazdyho pul roku novy ferrari :lol:
LOOOOOOL :roll: další chudák panečku, můžu se optat jako školu studuješ, nebo jsi dokonce absolvoval ty, že máš tak silný řeči?! Jinak máš samozřejmě pravdu, před právnickou fakultou v Plzni nenajdeš nic jiného než Ferrari. :kladivo:

Jajine už to popožeň, chci vidět výsledek :)
Splašená italská krabička Grande Punto 1.9 JTD 96kW

beago

Příspěvek od beago »

muzu ti rict co studuju 8) Masarykovu Univerzitu fakultu informatiky

za to ze sem chudak moc dekuju :mavani: kdyz nedokazes ani pochopit vtip mirenej na jednu z nasich "prestiznich" skol (kterej je navic podlozenej malickou kauzou) tak ses samozrejme o moc lepsi nez ja :wink: :?:
Řídící jednotka mého auta běží na Linuxu, proto má také moje auto pouze dva stavy - Vypnuto a Opravujeme

rehy.11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rehy.11 »

Statni pravnicke fakulty rozhodne pretsizni jsou. Pokud si myslis, ze jsi obeznamen se situaci na FPR ZCU z medii, tak Te mohu ujistit, ze jsi maximalne obeznamen s obrovskou kachnou, kterou i seriozni media bohuzel vyposuteji do eteru a hazeji tak spinu na 99% studentu, kteri si to nezaslouzi. Drtiva vetsina vyucujicich a prednasejicich je na pravnickych fakultach, at v Praze, Brne, Plzni ci Olomouci shodnych, resp. cestuji a vyucuji na vsech vyse zminenych, tudiz o kvalite vyuky nelze nijak spekulovat, tudiz si prosim odpust poznamky korupcniho charakteru, kdyz o tom, stejne jako vetsina ''plzenskopravnich'' vtipalku, nevis nic. Ciste nahodou jsem clenem akademickeho senatu na FPR ZCU, takze bych rekl, ze mam asi o neco presnejsi informace. Neni vsechno tak, jak rikaj pani v televizi, coz ovsem vetsina ovci, vcetne Tebe, nechape a jsou hrozne stastni, kdyz muzou nejak popichovat, cimz se zaroven dost podstatne vystavuji sami posmechu lidi, co o situaci vedi sve 8)

a dost OT!!!

Zpet k Jajinove opecovavane Octe ;)

sparco-ikaros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sparco-ikaros »

Ty vole dobryyyy.... octa vypada veelice slusne.... navic ses dalsi clovek co si nenecha srat na hlavu ... palec hore 8)
Jsem zarytý koncernista protože vlastním GTi ........ to chceš !

BL4zer

Příspěvek od BL4zer »

Pěkná pěkná mám pocit že jsem jí už párkrát potkal po okolí Opavy 8) Jen tak dál ať je na co se tady koukat 8)
Leon TOP SPORT 1.9TDI sold
Opel Tigra 1.4 sold

beago

Příspěvek od beago »

jajiNe sorry za OT, ale tohle me proste neda
rehy.11: mas pravdu, usuzuju z medii, z niceho jinyho usuzovat ani nemuzu, protoze k pravnikum mam akorat hlubokej despekt a nic jinyho...az se na tech skolach bude poradne UCIT a ne ukazovat jak podvadet dany zakony, tak mozna zmenim nazor :wink:
jeste jednou sorry za OT

beago

Příspěvek od beago »

a jeste naposled...
rehy.11: ano sem chudak, a vsechno co si napsal a budu se sam hajit se svoji znalosti informatiky...ale pres SZ to s tebou vazne resit nebudu :wink:

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Tak diky vsem komu se okta libi. Jinak auto delam pro sebe ne pro nikoho jineho :D i podle sveho stylu. Kdybych to delal specialne na tuning cup nebo podobne, tak dam na rady zkusenejsim a stylinguju vzhled podle modernich trendu, tudiz kola a jebnout to na zem :D ale moje srdce tluce pro neco jineho :D aspon prozatim

A co se tyce vyskytu, Krnov-Opava to je moje lokalita pomerne casteho vyskytu :D

A nebavte se o skole. Co se tyce Rehyho, tak z jineho fora vim, jake mel se skolou nervy a podobne. Takze se jen tesim na vynikajiciho budouciho pravnika :)

Ps: nechapu proc na kazdem foru se u me vlakne zacne resit neco jineho :D

Ps2: objednano zkracene razeni, nerad bych si spalil loket o kozenou loketku pri sviznejsi jizde :D

Pernick

Příspěvek od Pernick »

venca píše:... Ne každej třeba chce polosporty nebo Recara a tříramínko.
nebuď naivní :lol:
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)

venca

Příspěvek od venca »

Tak znam lidi co to nechtěj,ale já bych Recara a tříramínko bral hned :lol:
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek

rehy.11
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rehy.11 »

jajiN píše:Tak diky vsem komu se okta libi. Jinak auto delam pro sebe ne pro nikoho jineho :D i podle sveho stylu. Kdybych to delal specialne na tuning cup nebo podobne, tak dam na rady zkusenejsim a stylinguju vzhled podle modernich trendu, tudiz kola a jebnout to na zem :D ale moje srdce tluce pro neco jineho :D aspon prozatim

A co se tyce vyskytu, Krnov-Opava to je moje lokalita pomerne casteho vyskytu :D

A nebavte se o skole. Co se tyce Rehyho, tak z jineho fora vim, jake mel se skolou nervy a podobne. Takze se jen tesim na vynikajiciho budouciho pravnika :)

Ps: nechapu proc na kazdem foru se u me vlakne zacne resit neco jineho :D

Ps2: objednano zkracene razeni, nerad bych si spalil loket o kozenou loketku pri sviznejsi jizde :D
parada jajiNe, kasli na ostatni, delas auto pro sebe a pro nikoho jinyho, takze jdi vlastni cestou, fandim Ti ;)

Jinak beaga uz ani komentovat nebudu, sezral evidentne vsechnu moudrost sveta a kdyz napisu do SZ, abych nezasiral toto vlakno, tak prijde takovahle reakce do stejneho topicu, co na to rict :lol:

Zamčeno

Zpět na „Projekty“