Jak přilepit plastový blatník na plechový
Jak přilepit plastový blatník na plechový
Zdravím všechny,potřeboval bych poradit,mám swifta gti a při koupi měl rozšířený zadní blatníky ,které byly nalepeny na původní.V horní části u okna mi to stále praská,zkoušel jsem pryskyřici ale stále to praská.Nevím ,ale on mi poradil abych sítovinu do té pryskyřice nastřihal na proužky,nebylo by lepší nachat ji vcelku.Nebo použít něco jiného?
- Přílohy
-
- SDC10058.JPG (77.43 KiB) Zobrazeno 829 x
- Jirka.Kolouch
Re: Jak přilepit plastový blatník na plechový
Tady jde hlavně o to, že materiály jako plech - plast či plech - laminát k sobě nikdy nespojíš tak, jako dva plechy. V tom stpoji to prostě praská ( rozdílná roztažnost materiálu, rozdílna pružnost,...). Teď ti to třeba rok nemusí prasknout, ale za 2 roky ti to samo od sebe ve spoji rupne
Zkus to třeba nanýtovat, to má obrovskou pevnost. Ale jak píšu. Pokud to nepraskne hned, je to jen otázka času

Zkus to třeba nanýtovat, to má obrovskou pevnost. Ale jak píšu. Pokud to nepraskne hned, je to jen otázka času
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
Nanýtovat, podlepit lepidlem na autoskla přelaminovat a dorovnat tmelem se skelným vláknem. Nic lepšího mě nenapadá.

http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=96185 --- 3x Renault Megane coupé under construction
díky za odpověd