Jak přilepit plastový blatník na plechový

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
simanski

Jak přilepit plastový blatník na plechový

Příspěvek od simanski »

Zdravím všechny,potřeboval bych poradit,mám swifta gti a při koupi měl rozšířený zadní blatníky ,které byly nalepeny na původní.V horní části u okna mi to stále praská,zkoušel jsem pryskyřici ale stále to praská.Nevím ,ale on mi poradil abych sítovinu do té pryskyřice nastřihal na proužky,nebylo by lepší nachat ji vcelku.Nebo použít něco jiného?
Přílohy
SDC10058.JPG
SDC10058.JPG (77.43 KiB) Zobrazeno 829 x

Jirka.Kolouch

Re: Jak přilepit plastový blatník na plechový

Příspěvek od Jirka.Kolouch »

Tady jde hlavně o to, že materiály jako plech - plast či plech - laminát k sobě nikdy nespojíš tak, jako dva plechy. V tom stpoji to prostě praská ( rozdílná roztažnost materiálu, rozdílna pružnost,...). Teď ti to třeba rok nemusí prasknout, ale za 2 roky ti to samo od sebe ve spoji rupne :wink:
Zkus to třeba nanýtovat, to má obrovskou pevnost. Ale jak píšu. Pokud to nepraskne hned, je to jen otázka času
Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo

Český sen a pár dalších krámů

pepecl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepecl »

Nanýtovat, podlepit lepidlem na autoskla přelaminovat a dorovnat tmelem se skelným vláknem. Nic lepšího mě nenapadá. :hlazeni :D
http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=96185 --- 3x Renault Megane coupé under construction

simanski

Příspěvek od simanski »

díky za odpověd

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“