Řídící jednotka Bosch 0281 013 018 EDC16

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
milonovo

Řídící jednotka Bosch 0281 013 018 EDC16

Příspěvek od milonovo »

Zdar,
mám problém s řídící jednotkou v dodávce,měl jsem tam špatnej svazek a zřejmě se tam něco vyzkratovalo,nejde např. napájení váhy vzduchu,auto jede,ale svítěj kontrolky a nejede to vždycky tak,jak by mělo,už jsem s tím najel cca 70tis. km,ale chtěl bych to dát dohromady.Blbý je,že nová stojí ranec a tuhle jsem sehnal až v Holandsku a bez záruky,nechce se mi riskovat,že koupím za 150E jen další krabičku k ničemu.Je to Renault Master,2,5 DCI 120 konec 2006 motor G9U A6,stejná by měla bejt ve všech Opelech a Nissanech s tímhle motorem a v tomhle roce,ale přijde mi,jako by tam dávali každejch pár měsíců jinou.Nevíte někdo,jestli by tam šla nějaká jiná?Přijde mi,že ten motor je pořád stejnej,i ten G6U v těch novějších verzích vypadá stejně,ale jestli by šla použít jednotka jsem nikde nezjistil.Třeba se tady najde někdo,kdo Renaulty zná,já se o ně nikdy nezajímal,popř. třeba dělá v servisu,nebo se mu válí doma,zkouším to.

milonovo

Re: Řídící jednotka Bosch 0281 013 018 EDC16

Příspěvek od milonovo »

Nepředpokládám,že by to tady někdo řešil,ale kdyby náhodou,jde použít ŘJ z novějších roků,0281 013 363,nevím jestli bez úprav,mám tam přehranou původní.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“