Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
a to uz neni pravda, totozvooky píše:Nebojte, porad toho ma jak nasrano
A kdo tu mluvil o rovineRitchma píše:No já bych si tim tak jistej nebyl. Jak už jsem různě psal, schovaj se před velkou dodávku nebo kamion a jedou skoro v odstavnym, takže zezadu je nevidíš a jestli z těch dvou kil (osobně taky nevěřim že se to rozjelo na takovou rychlost na rovině) dokážeš v okamžiku kdy budeš v jejich úrovni zbrzdit na 130 než je předjedeš si úplně jistej nejsem. Příjde mi to jako sviňárna, ale na hradecký dálnici to dělaj dost často... Ale snad s troškou štěstí, taky mě na dálnici nikdy nechytlimaRkus píše:pardon, ale nevsimnout si passata to je nemozny, nerealny... to auto sviti uz z dalky, hele tady sem, zpomal...
Zvlastni je ze jezdim podlahu porad (dalnice) a nikdy zadna pokuta, za nic. a nikdy na me nikdo nemusel blikat nebo tak neco
jak to posledni nechce priznat.V12 píše:ty voe...dyt M5 prodavam, bo ji rozeberu...klokan neni auto, to se nepocita a e30 pres rok stoji u baraku mno a to posledni zatim stale nejezdi, takze se taky nepocita
Ani hovnoIlegaltuner píše:jarni očista¨v pl auto umyju i s voskem za 5zl tedy 30kč za kolik umyvate vy
jj je to možný... velice krásný stroj i naživo že....luke.bean píše:tu modrou kraksnu jsem asi potkal včera mezi uhříněvsí a říčanama,je to možný ? nějak před obědem
co kecáš,já do tebe rejpu pořádSubTera píše:tholis: zklamals, cekal jsem obvyklou pripominku na korejskou produkci...v beznym zivote uz se s tim nesetkam (spis naopak), jen tady na TF...s uspechem ciziho se ne kazdy umi vyrovnat
![]()
Je mi ukradený kdo čím jezdí, jen když mi to nevnucuje a nedělá z toho něco co není. Ty si vždy o hyundai psal normálně. Nikdy mi nepřišlo že by si říkal nějaké hlouposti. S jakým úspěchem jiných se neumím vyrovnat? Nějak to nepobírám.SubTera píše:tholis: zklamals, cekal jsem obvyklou pripominku na korejskou produkci...v beznym zivote uz se s tim nesetkam (spis naopak), jen tady na TF...s uspechem ciziho se ne kazdy umi vyrovnat
![]()
sry za formulaci predesleho prispevku, pri jeho dodatecne uprave se mi vypl PC....melo se ti jen pritizit
SubTera píše:Malo korejcu tady...papa zimni kola, za tyen je cas prezout
neco pro tholise, snad se nepoblije, chudacek malej
Já tomu taky něvěřil, sem myslel že real je tak 180, ale je fakt že ten kopec byl hodně dlouhejluke.bean píše:markus: proč tomu nevěřim![]()
![]()
![]()
Na rovince tak 180GPS stropRitchma píše:No já bych si tim tak jistej nebyl. Jak už jsem různě psal, schovaj se před velkou dodávku nebo kamion a jedou skoro v odstavnym, takže zezadu je nevidíš a jestli z těch dvou kil (osobně taky nevěřim že se to rozjelo na takovou rychlost na rovině) dokážeš v okamžiku kdy budeš v jejich úrovni zbrzdit na 130 než je předjedeš si úplně jistej nejsem. Příjde mi to jako sviňárna, ale na hradecký dálnici to dělaj dost často... Ale snad s troškou štěstí, taky mě na dálnici nikdy nechytlimaRkus píše:pardon, ale nevsimnout si passata to je nemozny, nerealny... to auto sviti uz z dalky, hele tady sem, zpomal...
Zvlastni je ze jezdim podlahu porad (dalnice) a nikdy zadna pokuta, za nic. a nikdy na me nikdo nemusel blikat nebo tak neco
SubTera píše: Spiral: hele, me vydirala Skodovka, ze kdyz jim neprodam garaz, tak mi vypali barak, protoze nebudou mit kde vyrabet Tudoar. Garaz jsem neprodal, Tudory se nevyrabi. Veris mi, ze to je takhle?
Mozna bys taky mel vedet, ze nekteri udajne vydirani lide jezdi v i30kach. Ale pravdepodobne patris mezi ty, kterym staci neco nakukat a ty to posles dal. Na ten dokument pujdu, tesim se.
Mam pro tebe jiny video - http://www.youtube.com/watch?v=PSe5DAgtano