Používání tmavých skel u automobilů je stanoveno vyhláškou č. 341/2002 Sb., § 36, odst 3, písmeno b:
"(3) Závadou podle odstavce 1 v zasklení vozidla je vždy
...
b) zatemnění předního bočního skla na propustnost zjevně
nižší než 70 %.
Ztemnění předního bočního skla na propustnost zjevně nižší než 70 % je hodnoceno jako závada, která ohrožuje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích a vozidlo nesmí být, s výjimkou nouzového dojetí, užito v provozu na pozemních komunikacích."
čili:Na sklech předních dveří je povoleno maximálně 30% zatmavení.
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
tak já to někde četl jako propustnost, ale tohle bude asi to správný.. dík jo a ty světla jsem viděl jetý asi za 2500 a v pohodě ale nový tak 6000 no.. a nad jakejma kolama uvažuješ?
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
Filip:) píše:tak já to někde četl jako propustnost, ale tohle bude asi to správný.. dík jo a ty světla jsem viděl jetý asi za 2500 a v pohodě ale nový tak 6000 no.. a nad jakejma kolama uvažuješ?
origo styling 67, 220 nebo tak něco
"Hledám dívku do 25 let na anální sex, časem možná něco víc"
Výhled z tvýho auta na tu Toyotu je docela děsivej
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
co myslíte? no na 15" to není až taková koza... a to už tam mám -30mm pružiny, chce to ale stavítko... a ještě tak 2-3cm dolů. už šetřím
(ale je to jen vyměněné a odbržděné, neprojeté, asi to ještě o ten cm spadne, snad!)
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Ten golfíno vypadá nakoplejší jak já a nesmějete se mu Čím to? Jinak Toyotka je moc fajn autíčko, jako hračku k fábii si jí dovedu představit. On jde nahoru a já dolů
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební