Ojetá fabka - zhodnocení nabídky

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
MSG
Kontaktovat uživatele:

Ojetá fabka - zhodnocení nabídky

Příspěvek od MSG »

Zdar,

mám v práci možnost koupit jetou fabku. Nabízejí se hned 2:

1.) r.v.2005, 70.000km, motor 1.4 16V 55kW, výbava: klima, defend, central - cena 70.000Kč
2.) r.v.2006, 50.000km, motor 1.2 HTP 47kW, výbava: klima, defend, central s DO, el.vokna + zrcadla - cena 90.000Kč

obě krátké.

Má nějaká z nich cenu?

Ta první byla ještě 2x bouchlá - za 50kkč na čumák a následně za 40kkč na bok. Vzhledem k tomu, že dotyčnej borec už ve firmě už není a v papírech není taky nic, dá se z ceny usoudit, jak vážný to bylo? Dále tohle auto dle předprodejní kontroly v servisu disponuje závadou "utržené uložení předních ramen". Co si mám pod tím představit finačně?
U tý druhý mě odrazuje ten motor... Má s ním někdo zkušenost? Prej že po městě a nenaložený ok, ale dálnice je trága co do rychlosti i spotřeby... Vyloženou plečku nechci, nerad bych aby to jelo hůř než moje současná felda 50kW.

Předem díky za info.
MSG

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Re: Ojetá fabka - zhodnocení nabídky

Příspěvek od SPEEDY »

Utržené uložení předních ramen - rozuměj zadní silentbloky předních ramen - běžná závada na všech Fabiích a oprava i s prací řekněme cca 1.000 -1.500,- Kč dle výrobce silentbloků. Obecně se doporučují silentbloky ze Seatu Ibiza Cupra, které jsou tzv. plné, laicky řečeno nesmrtelné ;) Žádná trága ;)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Kein

Příspěvek od Kein »

Nebral bych ani jednu. ne proto, že to je fabie, ale proto, že ta první je po double crashi a ta druhá nemá motor. Jediné co je na nich pěkné je rok výroby, toť vše.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

tragicomix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tragicomix »

kein napsal vse..souhlas
www.plasti-dip-it.cz / http://www.facebook.com/PlastiDipIt

TEKUTÁ FÓLIE “ aplikování odstranitelné matné barvy “

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Bavil jsem s tím borcem co to boural, prý nic vážnýho. Předek byl nárazník, světla, maska a chladič; odjel v poho sám. A bok zbrousil o autobus. Byl jsem to projet a jede fakt pěkně. Takže jsem do toho šel - přesněji do loterie - je 5 zájemců, tak uvidíme, jak dopadne to losování.
Pokud to nevyjde, šel bych do mondea; hodně podobný auto :-)
MSG

Sakul

Příspěvek od Sakul »

kup si radsi poradny auto - japonec :lol:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Sakul píše:kup si radsi poradny auto - japonec :lol:
:? auto, ne kalkulacku

o htp se nema cenu bavit, tak 1,4 neni spatna ale neni to zadny zihadlo, vyhoda je ze kdyby odesel motor da se pri trose hledani za 6 sehnat. a hlavne ty fabky umi opravit kazdej za par penez
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sakul

Příspěvek od Sakul »

maRkus píše:
Sakul píše:kup si radsi poradny auto - japonec :lol:
:? auto, ne kalkulacku

o htp se nema cenu bavit, tak 1,4 neni spatna ale neni to zadny zihadlo, vyhoda je ze kdyby odesel motor da se pri trose hledani za 6 sehnat. a hlavne ty fabky umi opravit kazdej za par penez
a kazdy je taky rad krade si zapomel dodat :D

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

za tu cenu to vypadá slušně i na případnej prodej, nicméně proč sedat do mrdky, když za stejnou cenu můžu mít lepší povoz, akorát starší. Budeš na to dělat havarijko? Kolik km ročně najezdíš? Nebo si posedlej Škodovkou? Když si hald začal 120kou, tak pokračuješ na Felicii a teď jako další je snad Fabie?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Kein

Příspěvek od Kein »

MSG píše:Bavil jsem s tím borcem co to boural, prý nic vážnýho. Předek byl nárazník, světla, maska a chladič; odjel v poho sám. A bok zbrousil o autobus. Byl jsem to projet a jede fakt pěkně. Takže jsem do toho šel - přesněji do loterie - je 5 zájemců, tak uvidíme, jak dopadne to losování.
Pokud to nevyjde, šel bych do mondea; hodně podobný auto :-)
Aby ti ta bouraná za pár měsíců nevykvetla.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

No jo, Rudi... koukám tady občas do bazaru a je tam spousta pěknějch aut - velký, silný, rychlý, bezpečný, vybavený, prestižní... vůči fábii - ale v jakým stavu? To nikdo neví... a druhej problém - když se něco posere, tak je to pálka.
MSG

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Jenže v jakym stavu je ta fabie taky nevíš :wink: Nebo vlastně jo, byla dvakrát bořená a stejně ti to nevadí, tak nevidim důvod proč nevybírat jinde 8)
Navíc v dnešní době se dají sehnat levné díly takřka na cokoliv...
KEHO rennsport

matt

Příspěvek od matt »

MSG píše:No jo, Rudi... koukám tady občas do bazaru a je tam spousta pěknějch aut - velký, silný, rychlý, bezpečný, vybavený, prestižní... vůči fábii - ale v jakým stavu? To nikdo neví... a druhej problém - když se něco posere, tak je to pálka.
Nebudu tě přesvědčovat..Ale tohle jsou předsudky 8) Pokud umíš hledat tak se někdy divíš kolik co stojí na "prémiové" značky :wink: Na svou e46-ku kupuju jen to nejlepší a můžu ti říct že cena dílů není o tolik dražší než na oktávku :wink:

Jinak moje 46-ka je moje první auto a každej mi od ní odrazoval jaká bude spotřeba, nehorázná pojistka atd. a zatím musím říct že jsem nadmíru spokojenej 8) Tuk,tuk,tuk :wink:
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Jo, já jsem auto-rasista :lol:
MSG

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Takže v losování jsem nevyhrál, takže to tu můžete zamknout...
MSG

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“