prostě jsi idiot, přečti si od začátku co jsem psal
hned v prvním příspěvku jsem napsal, že to co jsem si myslel jsem si myslel špatně, že mi to taboo osvětlil, pak se do mě navážíš že si honím ego

, je opravdu nejlepší si honit ego tím že něco nevím, to je super věc, už jsem natolik dospělý a natolik inteligentní že si ego honit nemusím, a nebojím se omluvit když udělám chybu a nebojím se přiznat že něco nevím, díky tobě jsem se dozvěděl že jsem gay, no já se neposeru, gayů ja plno, tak se mezi ně vměstnám, a když to taboovi nebude vadit, tak mu i do prdele vlezu, at máš radost
kdyby jsi si pořádně přečetl co napsal taboo, tak by z tebe nemohlo vylézt toto ................máš pravdu spalovací komory těchto motoru jsou malé, ale popravdě nechápu souvislost mezi ostrýmí úhly na sedlech a ventilech v souvislosti se spalovací komorou. Když si představím motor a jeho cykly vyjde mi že ve chvíli kdy se sací ventil otevírá jde píst do horní uvrati " a to v určitém předstihu" pak jde píst do dolní uvrati a sací ventil jde do plného zdvihu. Při cestě pístu do Hú se sací ventil zavírá............. nechápu jak výška spal. komory ovlivňuje tvart sedel......
tak si hon své ego
potom se navážíš že neznám fsi motory, kde je vstřik na ůrovni ventilů, když já jsem četl studii, či snad práci jednoho vysokoškoláka na toto téma, tak ty jsi možná ošahával ty tvoje sedla, ten kluk porovnával promísení směsi a následné spalování podle délky sání a kde je umístěn vstřik, a čistě teoreticky shrnuto, tam vyšlo, že čím dále je vstřik od spalováku, tím je nepřesnější jeho načasování kdy začít stříkat, ale lepší promísení směsi, a u FSI sice není žádný problém s časem vstřiků, ale problém s ideálním promísením, měl tam nějaké výpočty a nějaké ukázky a podle té jeho práce vycházelo, že zcela ideální místo provstřik, je přímo v hlavě, tím vstřikem by měl procházet ventil a z toho vštřiku by měly jít čtyři paprsky či kužele paliva v 90ti stupních od sebe, protože to je místo kde se nejlépe promíchá palivo díky restrikci okolo ventilů a zároven je dávka přesná, že je to prostě kompromis mezi přesností a promísením, a že podle simulací by měl být problém s FSI při maximálních výkonech a přitom zbytečně neobohacovat směs, jesti tu práci obhájil nebo ne to nevím, ale jako studie k zamyšlení to bylo dobré
a za poslední na tomhle foru nesedím od rána do večera, většina mých příspěvků na tomto foru je z dob maraudera, a sem si poslední dva roky jednou za +- tři dny chodím číst co napsal taboo, popř libor, do této sekce, díky těmto dvěma lidem je na tomhle foru co číst, jinak je to převážně o stylerech, takže když jsem sem vlezl a viděl co napsal taboo tak jsem jen smutně konstatoval, že jsem v tomhle směru totálně mimo a ty jsi na základě toho konstatoval že si honím ego, no když si to myslíš, já ti to brát nebudu, do hlavy ti nevidím a tipuji, že ti to tam špatně spíná, když pokoru zaměnuješ s egem, a obdiv s teploušem, a to že jsem tobě ukázal na tvém vlastním a taboovém příspěvku že se pleteš, nebylo o egu mém, ale o tom že jsem narozdíl od tebe aspon orientačně pochopil co napsal taboo, a co mi do té doby bylo skryto, avšak ty jsi v tom měl absolutní jasno
a že jsem ti odepsal? no udělal jsem si kávu a to je jediný čas za den tak třikrát, kdy mám čas psát pičoviny pro idioty, tímto jsem řekl snad už vše a pevně věřím, že už ti nebudu muset odpovídat, i kdyby ti to v hlavě nesepnulo