Jelikož mám víc času v práci na net než celkově na auto tak jsem si řekl že můžu něco napsat. Z toho je jasné že to bude běh na dlohou trať ale budu dělat co můžu. Mám na to volný většinou jen 1 den v týdnu

K autu.
Po přesednutí z mého minulého auta které jsem prodal je to hodně hodně velký rozdíl

Tak pro začátek fotky plechovky když jsem si ju vezl domů
Už před koupí jsem měl jakou představu jak bude auto vypadat tak začalo shánění dílů.
nějaké harampádí
co jsem za týden sehnal po vrakáčích a inzerátech: blatníky, kapota, maska (ještě si nejsu jistý jestli mám sehnat GT nebo se mi bude líbit stará obyč), plechy a sedačky.
Teďka se auto dává do technicky OK stavu tj výměna vodní pumpy, čepy, ložiska apod. až se trochu oteplí tak se začne vyvařovat, ale vypadá to docela zdravě jen přední blatníky dole jsou v háji tak snad... Uvidíme co se ještě vyklube.
Takže moje přestava je jednoduše Vento předek, co tam nemusí byt tak pryč, plechy od pana ar166 a složit

Včera jsem rozkuchl vento světla a cpu do nich blinkry

Taky jsem poměřil kola a uvidíme co s tím ar166 dokáže
Dnes jsem objednal podvozek a abych to měl bez poštovného tak zrovna i nějaké kravinky jako centrál, alarm, stěrače, žárovičky tady v té prdeli nedostupné...
To je zatím všechno