LG LCF 600UR zapojeni sub-wooferu

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Shifty22

LG LCF 600UR zapojeni sub-wooferu

Příspěvek od Shifty22 »

Čau, měl bych dotaz na všechny co se vyznají v autohifi. Koupil jsme si nové radio LG LCF 600UR. Na zadní straně jsou 4 vstupy (chink) a v návodu je psáné že jsou to výstupy pro sub-woofer, ale když jsem tam sub-woofer připojil tak nejel. Tak jsem se chtěl zeptat jestli stačí připojit čistě jenom subwoofer nebo se to musí nějak specialně zapojit ještě přes nějaký zesilovač nebo něco tak.
V autohifi se moc nevyznám tak budu moc rád za každou radu. Kdyby jste potřebovali víc informaci stačí napsat.
Díky za rady.

All
Kontaktovat uživatele:

Re: LG LCF 600UR zapojeni sub-wooferu

Příspěvek od All »

Pravděpodobně se jedná o dva páry linkových výstupů (přední a zadní). Pokud mám pravdu nebudou bez extrerního zesilovače hrát.

Shifty22

Příspěvek od Shifty22 »

Jsou tam 4 výstupy a v tom návodu je napsány jako že: pravý přední/zadní a levý přední/zadní. Tak že když tam chci připojit ten subwoofer tak si k tomu musím koupit zesilovač a ten pak připojit do radia a ze zesilovače do subwoofru?
Diky

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Tak nějak. Z rádia pro zesilovač přivedeš signál a spínací napětí. Od baterie pak napájení zesíku.
Běž se podívat ke mně na web http://autoaudio.wsc.cz" onclick="window.open(this.href);return false; do Poradny. Chvilku si čti a pak mi hoď dotazy do mailu.

Shifty22

Příspěvek od Shifty22 »

Ok Diky

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“