Potreboval bych poradti zda lze či nelze. Po koupi astry motor napasaovany naprasaka ale to uz sme tu resili. Nicmene sem si rek ze do toho motoru nedam ani korunu pač za ty penize co bych do nej dal abych ho uved do pucu seženu 16Ventila 110kw. Pro pripade ze by se na nem podelalo neco lehciho mam jeste jeden stejny z calibry na díly. Takže zatim takhle vyřešeno. Ale ted k veci. Motor stale jezdi jen chčije olej kde to de

olej mam gratis takze to taky uplne neresim a jen obcas dolejvam. Jenze ted uz mi de az moc oleje do sání touto hadičkou viz. foto. Mam zahlcene cele sani, zasranou klapku, vahu vzduchu atd. Chci se teda zeptat jestli když hadičku co sem označil na fotce u sání odpojim, zkratim ji a na jeji konec šoupnu maly oddechový filtr, zda-li to bude něčemu vadit? Vyřeším tím ten šileny přísun oleje do sání. Otazka zas zni jestli to nebude vadit kdyz tam zas nepude olej žádný?
Netuším uplně k čemu hadička slouží, ale moje teorie je ta že přez ní nemá jít olej žádný a slouží jen k odvzdušňování hlavy/bloku motoru. A mě přez ní jde olej jen z duvodu že už je ten motor prostě dosranej.
Jinak opravovat a investovat do tohoto problemu nebudu ani korunu max. muzete jeste poradit co vymenit ze bych to tam šoup z druheho motoru jak jsem zminoval že ho mam k dispozici komplet na díly.
fotka zde: