Poprve ?Phob. píše:Dneska ráno jsem poprvé potkal v Havru toho bíleho seata z růžovými koly, povedené auti
Ja tě potkavam denně na bludovicich

Moderátor: Dave0401
Poprve ?Phob. píše:Dneska ráno jsem poprvé potkal v Havru toho bíleho seata z růžovými koly, povedené auti
fakt? tak jsem byl asi nevšímavýgynga píše:Poprve ?
Ja tě potkavam denně na bludovicichtebe se neda přehlednout
remix dnes viděno, ale málo času tak parkovačka příštěremix píše:ty kovove jsou lepsi, mam je taky, jsou totiz sroubovaci a nedaji se takhle sundat.. ty chromove jsou jen krytky gumovych.
Cus,vt.tuner píše:caute..pumpa je vymenena,![]()
nevite z ceho se dá dopasovat podvozek(aspon predek) na felicii ?moc to nechci resit podvozkem HP sporting,jelikoz novej vyjede na nejmene 10 000,coz mi prijde na felu celkem palka kdyz na napriklad golfa IV vyjde treba od 5 000 ...nejlepe s co nejmencimy zasahy do auta..dik za rady
Jestli ji neni jeste spatne z patkuG3-Lower píše:Kluci nevite jestli pani/slecna Zvonarova jeste dela pojistky? Nebo zda nema nove cislo? Nebo jestli neni mimo CR? Dnes jsem ji 2x volal, ale nezveda. Potrebuju pojistit auto
Nebo dej skrytéPhob. píše:Hanuš: díky za tipzítra se tam stavím. v autokelly taky prodávají jen po 100ks, ale když říkáš, že v TGpneu prodávají i po kusech tak tam skáknu, snad mě se 4ks nepošlou do řiti
co to je ja sem stoho uplne kokotLuke_TDI píše:zklusil bych smazat historii cookies atd