ahoj nemate někdo zkušenost s přestavbou astry f přesne GSi chtěl bych tam dát mv6 nějaké komplikace a nazory viděl jsem ji jednou v německu mělo by to snad jít
Viděl jsem 2,5 z Vectry v Astře i Kadettu.... 2,5 je s 3,0 vzhledově a i rozměrově skoro stejný. Jen nemám tušení, na jakou převodovku by ti to sedlo.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
vím no ale viděl jsem to tam a tu převodovku pravě o to se mi jedná třeba vubec nevim co je tohle za motor ? http://www.youtube.com/watch?v=_wBjWIHrFX8" onclick="window.open(this.href);return false; a zčeho je ?
C25XE - dvouapůllitr z Vectry A a asi z prvních Caliber. Každopádně pokud se do toho pustíš a dotáhneš to do konce, tak to bude velice zajímavý projekt
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
tak jestli tohle uděláš,tak ti fandim,nicméně pravda je ,že ten 6ti válec je na to auto těžkej jako prase,takže vyztužit kastli a pořádné brzdy.Ten C20Let nebo Z20Leh atd jsou jistě lepší varianty..
tak tak a a 2.5V6 a 3.0V6 je stejna rozmerove...no a kdyz si sezenes 3.0V6 z omegy a das tam horejsek sani z vectry 2.5V6 tak budes mit sani podelne a bude to ok ale otazka je jak to bude s takhle tezkym motorem zatacet...
mrkni se na migweb.co.uk tam to dělaj naprosto běžně podobné zvěrstva
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up