Berry píše:I pokud by byla na vyber 7er a Sklasse , stejne by vyhrala A8 Je pravda ze Phaetona nepotkas na kazdem rohu, ale motorizace tam nejsou zrovna moc na vyber, kompromis mezi spolehlivosti a spotrebou a aby se to rozjelo je 3.0TDI V6 Me se Phaeton take libi, ale jak rikam ta image lidoveho vozu tady porad je a jde taky o to , ze nema takovou tradici jako 7er, S-klasse nebo A8
Tak já bych asi skočil po Sku.. protože se mi poslední dobou ty modely od BMW nějak nelíbí.. Jo to o motorech nemluvě.. chtělo by to stejné motory jako má audi aby to "bylo fér".. takže třeba 4.2TDi dle mého není špatný motor.. Ano stále v tom člověk vidí brouka.. a toho se asi VW jen tak nezbaví..
spatny motor 4.2TDI opravdu neni,ba naopak. Poruchovy je 4.0TDI ktery byl do facliftu A8 D3 po FL byla 4.2TDI, ktera mela vychytane slabiny 4.0TDI, jelikoz ta vychazela z 3.3TDI V8, ktera byla v Audi A8 D2 FL a o te se toho hodne napsalo ale vse zalezi jak se clvoek stara o techto vecech je hodne na audiklubu a od lidi kteri se specializuji primo na tyto motory Jinak o spolehlivosti S-klasse bych radeji pomlcel ta verze co prisla po "Mamutovy" take nejakou dobu vychytavala detske nemoce, ale to asi kazda automobilka, jen nekde je to drazsi a nekde mene
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry píše:I pokud by byla na vyber 7er a Sklasse , stejne by vyhrala A8 Je pravda ze Phaetona nepotkas na kazdem rohu, ale motorizace tam nejsou zrovna moc na vyber, kompromis mezi spolehlivosti a spotrebou a aby se to rozjelo je 3.0TDI V6 Me se Phaeton take libi, ale jak rikam ta image lidoveho vozu tady porad je a jde taky o to , ze nema takovou tradici jako 7er, S-klasse nebo A8
Tak já bych asi skočil po Sku.. protože se mi poslední dobou ty modely od BMW nějak nelíbí.. Jo to o motorech nemluvě.. chtělo by to stejné motory jako má audi aby to "bylo fér".. takže třeba 4.2TDi dle mého není špatný motor..Ano stále v tom člověk vidí brouka.. a toho se asi VW jen tak nezbaví..
spatny motor 4.2TDI opravdu neni,ba naopak. Poruchovy je 4.0TDI ktery byl do facliftu A8 D3 po FL byla 4.2TDI, ktera mela vychytane slabiny 4.0TDI, jelikoz ta vychazela z 3.3TDI V8, ktera byla v Audi A8 D2 FL a o te se toho hodne napsalo ale vse zalezi jak se clvoek stara o techto vecech je hodne na audiklubu a od lidi kteri se specializuji primo na tyto motory Jinak o spolehlivosti S-klasse bych radeji pomlcel ta verze co prisla po "Mamutovy" take nejakou dobu vychytavala detske nemoce, ale to asi kazda automobilka, jen nekde je to drazsi a nekde mene
Zas až tak se v tom neorientuju.. ale co jsem tak četl a slyšel tak si ten 4.2 TDi lidé jen chválí..
a o Sku.. jistě neříkám že nemá chyby.. Jen já nevím čím to je, ale na mě ty audiny a BMW působí tak nějak lacině nevím čím to je.. i když audi šla teď nahoru s designem teda.. Tak Mercedes pro mě byl taková ta "opravdu značka" co dělá kvalitní "tanky".. vím že tomu tak není.. je děsný aby 6-7 let starý mercedesy byly orezlý (a to nebouraný). Ale na mě prostě tak ta image značky působí.. a nechci tady vyzdvihovat nějakou značku.. to v žádným případě.. protože nejlepší jsou volva! (joke)
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
jo tohle je pro mě nejhezčí porsche.. taky že jsem na něm vyrůstal.. Ale ty dnešní porsche už pro mě nejsou ty správný "poršáci" s kterýma jsem si hrál jako malej kluk... žádné 4 dveře, ani nevypadaly jak VW.. prostě tohle auto má podle mě charakter..
Filip:) píše:myslím že je na tom docela dobře, ale furt je na tom znak VW.. sice je to stejnej koncern jak Audi, ale.. i když líbí se mi na tom že je to originální.. takže pokud bych se měl rozhodnout mezi stejně starou A8 a phaetonem ve stejné výbavě apod.. tak bych asi volil phaetona.. (pokud by nebyla na výběr 7er nebo S-class samozřejmě.. )
a ono, když se pak podíváš na ceny, tak je jasný, že si za tu cenu phaetona nevybereš
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Filip:) píše:myslím že je na tom docela dobře, ale furt je na tom znak VW.. sice je to stejnej koncern jak Audi, ale.. i když líbí se mi na tom že je to originální.. takže pokud bych se měl rozhodnout mezi stejně starou A8 a phaetonem ve stejné výbavě apod.. tak bych asi volil phaetona.. (pokud by nebyla na výběr 7er nebo S-class samozřejmě.. )
a ono, když se pak podíváš na ceny, tak je jasný, že si za tu cenu phaetona nevybereš
Jo to asi ne.. Protože luxusní auto z toho dělá především ta cena..
To je puvodem tady od nas...poprve pred par lety starej deda a zaroven autor uprav(kola, vyfuk, apod.)...pred nedavnem asi na pul roku nejakej mladej kluk a pak slo do Ovy
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
15let stará odtahovka a najeto 60tis.? k čemu byla?
No s touhle nastavbou se musej super tahat auta, kratky rozvor a dlouha plosina, to je fakt "parada"...s necim takovym jsem chvili mel co do cineni a je to pekne na hovno...
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební