jj, koukal sem na ní, podle fotek to vypadá na luxus stavZemi píše:Vzpominam...Trhyy píše:Ta MKIII je dokonalej youngtimer prostě
Že bych zavolal Termikovi jestli nemá nějakou na prodej ?Jinak ona je tahle porad na prodej.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
jj, koukal sem na ní, podle fotek to vypadá na luxus stavZemi píše:Vzpominam...Trhyy píše:Ta MKIII je dokonalej youngtimer prostě
Že bych zavolal Termikovi jestli nemá nějakou na prodej ?Jinak ona je tahle porad na prodej.

Jinak to je ta Omega co bývala tmavo modrá?
  Jinak to je ta Omega co bývala tmavo modrá?OMEGA byla vybitám.artty píše:Kde umřel, Omega nebo SuperbJinak to je ta Omega co bývala tmavo modrá?
 a jj ta modrá
 a jj ta modrá

jak se jmenujou a od koho jsou?
 jak se jmenujou a od koho jsou?

aj podla mnamasterblaster píše:Podla mna od nejakeho choreho mozgu

pletete to vsechno dohromadyzvooky píše:nafin je ma nebo mel na octe...
 na octavii je ma v 17" kizdnoh. ja mam 16. a jsou to nothelle. a to, ze se nelibi me bavi jeste vic nez ty kola samotny
 na octavii je ma v 17" kizdnoh. ja mam 16. a jsou to nothelle. a to, ze se nelibi me bavi jeste vic nez ty kola samotny  
provocation píše:pletete to vsechno dohromadyzvooky píše:nafin je ma nebo mel na octe...na octavii je ma v 17" kizdnoh. ja mam 16. a jsou to nothelle. a to, ze se nelibi me bavi jeste vic nez ty kola samotny

a na to, ze to je ET14, tak vubec nelezou vid, to BMW ma tak schovane?
  a na to, ze to je ET14, tak vubec nelezou vid, to BMW ma tak schovane?
 to je asi jedna z mala znacek, co ma takto utopena kola vid
 to je asi jedna z mala znacek, co ma takto utopena kola vid , beru v porovnani s ostatnima B5 pred FL, kde je ucinnost svetel bez rozdilu slabinou.
 , beru v porovnani s ostatnima B5 pred FL, kde je ucinnost svetel bez rozdilu slabinou.
 No a ty jsou slabina asi úplně na všem. Opravdu příšerný žárovky. Ale xenony jsou samozřejmě lepší volba
 No a ty jsou slabina asi úplně na všem. Opravdu příšerný žárovky. Ale xenony jsou samozřejmě lepší volba