ty auta tady prostě neznaj mráz ani sůl, takže koroze maximálně tam, kde je něco odřenýho na plech. Takže všechny tyhle auta jsou i na to stáří v super stavu. Zrovna jsem koukal na inzerci a za 7000dolarů se tu dá koupit slušnej kousek což tady nejsou tak velký peníze. Jinak souhlas, pro mě je tahle varianta taky úplně nejhezčí
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
beze srandy přemýšlim, že kdybych tady zůstal, že bych si nějakou koupil...
A kdyby náhodou, tak ale asi ne hatch, jsou bohužel trošku dražší.
Taková by mi stačila http://www.carsales.com.au/all-cars/pri ... o&trecs=10" onclick="window.open(this.href);return false;
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma: foceno v McLachlan Avenue v Rushcutters Bay.. Vim presne kde to je... Naproti BMW a kousek od Sandersons Mercedes.. Kamo nekdy se musim stavit..
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Význam to má ten, že se kradou.
Takové vyhřívané, el. ovládané a já nevím jaké ještě zrcátko na 5er (a především na 7er) nestojí zrovna málo a sundat ho je otázkou pár vteřin. Nebo třeba jen vydloubnout sklo, které je na tvé, za všechny rodinné prachy koupené, 5er rozbité...
Stejně tak třeba lišty s park sensorama. Takže se Ti může stát, že přijdeš k autu a chybí Ti díky za 50, nebo třeba 100 litrů.
tholis píše:Proč si pořizuji takové auto když ho z obavy o okradení hyzdím tímto??
kdyz ti 2x tejdne vzdy, kdyz si koupis nove zase nejaka mrdka prijde a ukradne ti je, tak bych si tam klidne privazal aligatora jen aby nezmizly zase...
Není nad to mít jedno auto a tři další v garáži rozložené v poličce kdyby něco jen motor mi nesmí ukrást, ty už jsem vyprodal
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ