Ahoj lidi,
mam dotaz -spatne sem montoval pneu a milimetrove sem si orizl hranu pneu a posti to bokem vzduch-jde to nejak opravit??pac ten den mi prisli uplne novy...a ja to takhle po.... ale jen u jednu....je to 245x40 17ZR
oprava hrany pneu
Moderátor: Idaho
oprava hrany pneu
ACRobats-ICeBeeeeee
Re: oprava hrany pneu
nějakou pěnu na to vem..
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
a co nějakou takovou tu gumu v tubě co zatuhne..

►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
uz sem zkusil penu ve spreji co maj na pumpach kdyz pichnete.....nic.....takovy cernu gumovy lepidlo na karoserie-zaplnil sem celej obvod-vypada to hrozne tak sem myslel ze to oriznu...no ani sem nemusel-jakmile sem pustil auto z heveru tak se to tlakem uvolnilo(nekde minimalne) a uchazi....sem z toho docela v haji...pac stary sem vyhodil a tak nemuzu jezdit....nejhorsi ze ziju v nemecku a tady nic takovyho neopravujou-hned mi rikaj ze nemam zadnou sanci-a to prosim makam v autodilne.....preci to nejak jit musi....
horkovzdusna pistole asi nepomuze...ale dik
horkovzdusna pistole asi nepomuze...ale dik
ACRobats-ICeBeeeeee
tak na to pomuže jen radialní záplata a ta se musí nalepit za tepla... a možne je že se v mistě udělá boule
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
radialni zaplata???jak se to dela???a co se na to pouziva?BIGPAPA píše:tak na to pomuže jen radialní záplata a ta se musí nalepit za tepla... a možne je že se v mistě udělá boule
ACRobats-ICeBeeeeee
tak jsem tam dal dalsi penu ve spreji...zatim to je dobre ale na baleni pisou ze se s tim ma najed maximalne 15kilometru......najel sem uz tak 150 a je to v pohode.....stejne si koupim asi novou gumu-pac mam docela strach ze mi ujde vzduch a znicim si kolo 

ACRobats-ICeBeeeeee