Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Tak jsem za ním byl - ukázal mi to kopyto,asi tam nebude vidět to logo Zender, ale jinak je to přesně ona Jelikož nemá času tak jsem se dohodli, že to udělá do začátku května.Dám mu teď proti podpisu zálohu 300,-/ks a pak se do toho pustí. Objednal jsem 5ks (dva budu mít já a ten jeden pak nechám pro Coudyho). Řekl bych, že budem všichni spokojení na Gsi nárazník co tam měl to sedlo krásně do hrany
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Je to domluvený na konec dubna, tak abych to do Habru měl Dal jsem mu zálohu proti podpisu a o víkendu se do toho prej pustí Kdyžtak napište kdo jak to chcete dodat, kde převzít a tak
Psal jsem mu sms, ale zapoměl jsem mu pak zavolat o víkendu, tak to napravím tento týden. Měl by to už pomalu mít, když né všechny tak alespoň tu pro tebe ať to můžu vzít
Už jsem je viděl a vypadají dobře Mám vzít věci na lakování do Habru, že by jsme to hned namontovali odpoledne
hele kdy jedes do toho habru? my asi jedem s betmenem taky a sme domluveny i s nemcema ze pojedou s nama, teda pokud to nak osefuju v praci a dostanu volno a je uz naka fotka toho udelanyho spoileru?
Resize_P2227_29-04-11110429222851.jpg (65.59 KiB) Zobrazeno 3319 x
Resize_P2227[01]_29-04-11110429222902.jpg (51.33 KiB) Zobrazeno 3319 x
tak co už ste je zkoušeli na narazniku? ja jo a leva strana ma krapet jinej uhel nez naraznik takze se ptam co s tim jak to ohnout aby to nepopraskalo da se to nak nahrat treba? s laminatem nemam moc zkučenosti a taky cim to prilepit jestli mate nekdo neco oskoušeny aby to drzelo
jinak vypada to fakt bobmba
Chce to nahřát až změkne ale nepřehnat to ať se ti nezbortí Mě nesedí na jedné straně moc ten přední, sám jsem ten zadek ještě nezkoušel kolik to chce.Je tam možnost to nalepit a tu spáru (pokud je to vidět na spáře) zatmelit pružným tmelem na nárazníky Se zadním nepředpokládám že někde klepneš takže by to mělo vydžet a nepraskat