ty 75kW už docela jdou, nicméně 111kW, to je stále randál, ale hlad po nich pořád jeSPEEDY píše:Za kolik se teď takový Téčka pohybujou? Hádám, že to bude furt darda, co?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
ty 75kW už docela jdou, nicméně 111kW, to je stále randál, ale hlad po nich pořád jeSPEEDY píše:Za kolik se teď takový Téčka pohybujou? Hádám, že to bude furt darda, co?
Jen tak letmo, jsem koukal, že kolem dvou-třech koulí se to pořád hejbe. Každopádně jsou to parádní kočáryRudi píše:ty 75kW už docela jdou, nicméně 111kW, to je stále randál, ale hlad po nich pořád jeSPEEDY píše:Za kolik se teď takový Téčka pohybujou? Hádám, že to bude furt darda, co?
Chomutov jsme vypustili. Já se kuli práci dostanu jen na několik závodů, tak jsme si jich pár vybrali. Ale hradiště jedem, nevíme ještě kolik aut od nás pojede ale já a ta žlutá monza určitě.JOE_Cik píše:ted v bečově na triole byl kluk co mel kombinezu pro pany co deratizujou domy...pres cely zada logo RAID
jinak ja jezdim v klasicky monterovy kombineze![]()
![]()
kenys : kde ses flakal, cekal sem te v chomutove a ty a ta tvoje banda nic.... tak doufam ze ted v Hradišti se uvidime....
AR166 píše:zvooky: jo, ted jsem mluvil s kolegou. jeho pani ti do tecka nedavno malem nacouvala. (cerveny flekaty pollo).
To je jasny a na netu jsi za chuze na mobiluAR166 píše:taky, taky. od rana jsme si nesedli.
Tak to uděláme jako ti z tuning capu..... narveme kufr autokosmetikou a pojedeme už v pátek a celou noc budeme leštitChosse píše:Já za těch 350km nejen toale pro ten pocit a třeba to vydží
ja jedu uz v patek, kdyby se nekdo chtel pripojit, jedu stylove, bud bmw nahore bez, pokud se osefuje STK a nebo oslem corsou f plynu, odjezd po 18 hod z chomutova od globusu, tam mame spicha s nemcemam.artty píše:Tak to uděláme jako ti z tuning capu..... narveme kufr autokosmetikou a pojedeme už v pátek a celou noc budeme leštitChosse píše:Já za těch 350km nejen toale pro ten pocit a třeba to vydží