SPZ jsem měl vždy přivrtanou...Dirky na (Víku kufru,předním a zadním nárazníku) musí být kvůli přichycení Rámečku SPZ..Do auta bych samozřejmě nikdy nevrtal

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Bývalo to hezké auto...F.l.a.n.e.l. píše:a teď co bylo lepší
Tam jsou celé brzdy, proto to je červené ..F.l.a.n.e.l. píše:a ještě jedna estetická poznámka a už jdu šoupat nohama jinam...
...když máš fialové polepy na autě, tak co zkusit udělat fialové i třmeny brzd? ta červená tam bije jak pěst na oko a k ničemu se nehodí.
 Já bych jenom byl taky za origo zrcátka a možná i křídlo, ale to je jenom můj názor, jinak se mi líbí
  Já bych jenom byl taky za origo zrcátka a možná i křídlo, ale to je jenom můj názor, jinak se mi líbí 

Ale snad to pochopit jde
  Ale snad to pochopit jde  

Nejseš sám nebojmilosh píše:Jsem sam kdo vidi rezaty pekac polepeny vystrizkama z novin?

pekáč má rezavej možná tak tvoje holka
 pekáč má rezavej možná tak tvoje holka   
   jinak samolepky se daj sehnat ve sk8 shopech nebo od firem co je vyráběj .. prostě stačí hledat, napsat pár e-mailů a pak ti třeba i něco pošlou ..
  jinak samolepky se daj sehnat ve sk8 shopech nebo od firem co je vyráběj .. prostě stačí hledat, napsat pár e-mailů a pak ti třeba i něco pošlou ..