Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jirka.Kolouch píše:To jsou kur*y![]()
Bylo jen otázkou času, když začnou sprejovat i po autech
Nechápu, jak může ničení věcí cizím někomu dělat radost. Přál bych jim, aby je někdy někdo chytil a aspoň pořádně zmlátil
![]()
![]()
![]()
![]()
nikdy to neni naschval, proste se to dela a delat se to bude a aspon jsem ti rekl jak se to presne jmenujeJirka.Kolouch píše:Tak zrovna tady mi to jako nastříkané naschvál moc nepřijde![]()
Naštěstí do ruky nemusím nic hledat(2m,130kg)Filip:) píše:ono to má i jméno jo?.. hele vidět někoho jak stříká na auto.. a nemuselo by ani být moje tak vemu kostku, tyč nebo cokoliv a dotyčný by byl rád kdyby ještě mohl vůbec něco do ruky uchopit.. v těhlech případech se s tím neseru..
bych pak doma (přítelkyně) dostal zjebáno že mám zase omlácený klouby a kde já kretén co zase dělal..bembas píše:Naštěstí do ruky nemusím nic hledat(2m,130kg)Filip:) píše:ono to má i jméno jo?.. hele vidět někoho jak stříká na auto.. a nemuselo by ani být moje tak vemu kostku, tyč nebo cokoliv a dotyčný by byl rád kdyby ještě mohl vůbec něco do ruky uchopit.. v těhlech případech se s tím neseru..
asi tak a pak bych ještě vzal ten sprej a celej bych mu ho nastříkal do ksichtu.. kokotoviBerry píše:Ta posprejovana fabka je dost teda, videt nejaky sprejera tak mu urazim pracky ze se ani nenazere
a vo 20,-- ze neFilip:) píše:asi tak a pak bych ještě vzal ten sprej a celej bych mu ho nastříkal do ksichtu.. kokotoviBerry píše:Ta posprejovana fabka je dost teda, videt nejaky sprejera tak mu urazim pracky ze se ani nenazere