Fakt dneska sehnat kadetta GSi nebo Astru GSI je nadlidsky ukon v nejakem slusnem stavu i v tom reichu to zacinam stat za prd
Raději skládat Kadetta než AstruLukin_GSi píše:aneb. poskladej si sveho kadetta![]()
Skoro bych se i hádalm.artty píše:Rědeji koupit zachovalej originál a jen ho doladita peněžně to možná vyjde i levněji
Tak to mame obdobne jak jde ten vek nahoru tak urvanost vyfuku a skoky na koze po dirach, uz nejsou konickemChosse píše:Lukyne, jezdíš s tím nebo to teď jen stojí u baráku ?Já měl hodně sníženou shade,už do toho nejdu... S tím jak se mi zvedá ty cifra v kolonce věk tak už upřednostňuju pohodlí a né skákat na každé díře. Kadett ještě ujde, ale do tvrdšího určitě nejdu
kubi píše:Ten výfuk je taky docela veselá starost... ono totiž origo výfuk na GSi se mi moc nelíbí a ani nejde sehnat a jakýkoliv laďák na tom autě bude trošku víc hlučet.... já mám třeba obyč Remus uni s 90mm koncovkou a umí to docela zabrumlat....ačkoliv bych raději aby tomu tak nebylo... už tak nemám odhlučnění přepážky mezi motorákem a kabinou, to samo o sobě docela stačí
Já mám pocit, že bych ho roztrhl i kdybych ho vedl přes střechu...Chosse píše:Nemám problém s výfukem
Lukin_GSi píše:nechapu, co s tim delas jako ?
Nemá smysl předělávat si cestu aby po ní pak jezdilo 1000 dalších majitelů garáží hned vedle.Chosse píše:Tak si tam zkulturni cestuKenys je ona ?
m.artty píše:Tohle když si řekne každej, tak budou zachvíli úplně v prdeli všechny ty cesty kolem garáží, zahrad a tak podobně. Co se třeba domluvil s dalšíma, co mají garáž kolem. U nás u garáží se vždy něco domluví a většinou se to udělá. Proto třeba máme použitelnou rampu
Jste mě zase jednou pobavilkubi píše:.....tam už i abdikovali na použití asfaltu a zavalej to raděj kamennou drtí s hlínou a dobrý
tak ona to tam neni až taková divočina, ale senátor má vejfuk vedenej pod podlahou a měl jsem lehce jeden tlumič svěšenej a auto jo o nějakejch 8cm snížetý. A trčel tam postavenej ostrej kámen, asi 3cm vysokej. A tak se mi nadzvedla řadička a řikam si tak jsem škrt, dobrý. Přímo před pustilovou garáží, a když jsme odjížděli tak už jsem to slyšel že to odnes výfuk.Lukin_GSi píše:tomu fakt nerozumim, kde je divoka cesta tak jedu rychlosti ze se sotva kolo toci, a kde proste neprojedu, tak tam nejedu.. co to musi byt za divocina ze tam roztrhal tlumic
No já pozoroval v práci jak jeden frajer spravoval cestu před panelákem. Uprostřed parkoviště tatrovka s asfaltem, přijel s kolečkem, napustil si trochu, přijel k díře, hodil lopatou směs do díry, poskákal po tom svojí vahou jako klokan a dobrem.artty píše:Jste mě zase jednou pobavilkubi píše:.....tam už i abdikovali na použití asfaltu a zavalej to raděj kamennou drtí s hlínou a dobrýto víš, asfalt je drahej a je s tím sraní. U nás přešli na nějakej novej způsob opravi silnic a vypadá to tak, že do díra jen nasypou trochu asfaltu a snad to jen uplácaj lopatou
takže místo díry je tam hrbol.... to si potom vyberte