chcem si neake s tychto 3 kupit len rozmyslam ktore tak mi poradte normalne a nemusite nadavat... ak vas to potesi tak uz nebudem sa vypitovat somariny nabuduce len mi poradte
Tigra,Puma alebo Saxo ?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Tigra,Puma alebo Saxo ?
Ktore s tych aut je lepšie ? prečo a v čom ?
chcem si neake s tychto 3 kupit len rozmyslam ktore tak mi poradte normalne a nemusite nadavat... ak vas to potesi tak uz nebudem sa vypitovat somariny nabuduce len mi poradte
Re: Tigra,Puma alebo Saxo ?
Já bych z těch 3 šel do saxa , ale samozřejmě jen VTS.. 
►Volvo V40 T4 - B4194 T (16V) 147kW/200hp @5500rpm, 300 N·m...
Ex: BMW E36 318i saloon.. 83kW...
Saxo a jestli se to nějak nezajímáš, resp. nerozumíš, tak i vtr neboli jenom 8v verze, ty nejsou tak náročné a jede to taky...
ano.. je fakt že ti asi bude stačit i VTR, zvenku to vypadá vcelku pěkně...
a co jsem tak viděl tak jsi spíš na ten styling.. takže klidně VTR.. bude to asi o něco míň žrát.. a bude to lehčí na údrřbu 
Tigra, Puma, Saxo?......Stanky17 píše:kolko stoji take BMW V12 ? alebo to nad tym toyota abo aka to je znacka to zelene
McPlanka
dodržuj aspoň sekci lamo
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
za sebe mohu doporucit vsechna tato auta... a sam vlastnim tigru a saxo pouze VTS nebo VTR
PS moji tigru ted prodavam muzes se mrknout.. ale si ze slovenska, tak to ani nebude pro tebe dobre..
PS moji tigru ted prodavam muzes se mrknout.. ale si ze slovenska, tak to ani nebude pro tebe dobre..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
asi zjistil kolik stojí "také BMW a nebo to zelene"..McPlanka píše:Tigra, Puma, Saxo?......Stanky17 píše:kolko stoji take BMW V12 ? alebo to nad tym toyota abo aka to je znacka to zelene![]()
Saxo VTS, nebo VTR je OK, ale tím to hasne. V klasické verzi nebrat, to už raději Pumu, ta mi z těch aut přijde opticky nejhezčí, záleží ale, jaké máš na ten vůz požadavky.
Nafta & benzín
Filip:) píše:asi zjistil kolik stojí "také BMW a nebo to zelene"..McPlanka píše:Tigra, Puma, Saxo?......Stanky17 píše:kolko stoji take BMW V12 ? alebo to nad tym toyota abo aka to je znacka to zelene![]()
Nafta & benzín
Tak jsem to myslelFilip:) píše:asi zjistil kolik stojí "také BMW a nebo to zelene"..McPlanka píše:Tigra, Puma, Saxo?......Stanky17 píše:kolko stoji take BMW V12 ? alebo to nad tym toyota abo aka to je znacka to zelene![]()
McPlanka
a preco je VTS drahsie ( 1900€ ) a VTR ( 900€) prečo je drahšie ?
a mozem sa opytat este? ak chcem kupit neake z tychto aut tak do kolko max. najazdenych km mam kupovat?
a od auta ocakavam aby mal tichy chod a zeby nebolo moc kazive a nestali vela suciastky doneho keby sa nahodou nieco pokazilo a lahko zohnatelne aby boli..
a mozem sa opytat este? ak chcem kupit neake z tychto aut tak do kolko max. najazdenych km mam kupovat?
a od auta ocakavam aby mal tichy chod a zeby nebolo moc kazive a nestali vela suciastky doneho keby sa nahodou nieco pokazilo a lahko zohnatelne aby boli..
Naposledy upravil(a) Stanky17 dne 23 kvě 2011 12:59, celkem upraveno 1 x.
Nezapomeň si u těch sax dívat na ten výkon... bo většina ,,vts´´ na netu jsou ty slabší 8v a nebo i 1.4 ky 55kw. A s těmi díly... no origo oplastování vts není nejlevnější 
no ale ked ma napr niektore s tychto aut napr najazdenych 130 000km alebo 170 000km neoplati sa kupovat ? je to vela ?
ale sak cca pri 300 000km najazdenych uz sa auto kazi a neide tak ako ma ne ?
najel bych na sauto, zadal km max. do 130tis. a cokoliv nad neber, pak to jsou už mrdkyStanky17 píše:no ale ked ma napr niektore s tychto aut napr najazdenych 130 000km alebo 170 000km neoplati sa kupovat ? je to vela ?
VW - Very Wonderful
Rozhodně bych koupil saxo. Jel jsem ve všem, saxo jsem vlastnil a porovnával jsem to s ostatníma. Tigru bych vyřadil rozhodně, to je z těch tří nejhorší auto ve všech směrech. Puma je taková holčičí a oproti VTS 16v je pořád výrazně pomalejší. Moje saxo mělo 900kg a překvapil jsem s tim hodně aut. Rozhodně bych se toho auta nebál
Co se týče VTR, tak nevim jestli s tim tady někdo jel a má přímo srovnání s VTS, ale ty auta jsou úplně odlišný, jsou to 8v a 16v motory, ten slabší, starší VTR motor je totálně línej a i ten novější cca stokoňovej je proti VTS 16v hrozně línej a udejchanej...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
ja by som chcel auto na normalne vozenie
ale aby bolo trochu sportove aj ale asi najlepsie je kupovat garazovane auto alebo od neakej holky alebo od neakeho dedka starého najviac zachovale je auto ne ? 
to mi pripomelo tuhle reklamuStanky17 píše: asi najlepsie je kupovat garazovane auto alebo od neakej holky alebo od neakeho dedka starého najviac zachovale je auto ne ?
jo přesně na tohle jsem si taky vzpomněl..jan20nov píše:to mi pripomelo tuhle reklamuStanky17 píše: asi najlepsie je kupovat garazovane auto alebo od neakej holky alebo od neakeho dedka starého najviac zachovale je auto ne ?http://www.youtube.com/watch?v=F9z4Te32PfU" onclick="window.open(this.href);return false;
Filip:) píše:jo přesně na tohle jsem si taky vzpomněl..jan20nov píše:to mi pripomelo tuhle reklamuStanky17 píše: asi najlepsie je kupovat garazovane auto alebo od neakej holky alebo od neakeho dedka starého najviac zachovale je auto ne ?http://www.youtube.com/watch?v=F9z4Te32PfU" onclick="window.open(this.href);return false;