Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Jo to vím je to blbost žádných 150 ale mě říkal že 90 za něho dal, možná to prodávala s těma leštěnýma kolama za 150Filip:) píše:jo monika ho původně nějak prodávala za 115-20 a nakonec za něj prej něj nějakou jouda dal 150![]()
ty přední blatníky jsou asi z předchozí generálky
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
strašná hajtra, ale jsou lidé, kteří se z toho vystříkají a rádi koupíRudi píše:příhraniční tunnynk
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... =145651252" onclick="window.open(this.href);return false;
kdyby neměl roztažený zadní blatníky, tak bych o tom snad i uvažoval. Vymeníš blatníky, nárazníky, prahy sundáš a máš zase normální autoBerry píše:Zas ty prachy za to nejsou tak strasny, ale tuzing to je docela dost, zadni a predni naraznik bych vyhodil, ale to rozsireni je tam znacny a s origo naraznika by to byla jeste vetsi hruza
Presne takRudi píše:kdyby neměl roztažený zadní blatníky, tak bych o tom snad i uvažoval. Vymeníš blatníky, nárazníky, prahy sundáš a máš zase normální autoBerry píše:Zas ty prachy za to nejsou tak strasny, ale tuzing to je docela dost, zadni a predni naraznik bych vyhodil, ale to rozsireni je tam znacny a s origo naraznika by to byla jeste vetsi hruza