Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Gratulujisyky.ja píše:me se to libi
Proč nemůžou?syky.ja píše:..a vsechny auta nemuzou bejt jen origo
pohárek za Street scenetragicomix píše:Mostkovice u Prostějova, na 1. rocnik celkem solidni akce ...
hasa píše:Po delší době sem něco dám - brzdy z EVO 9 už na autě...
Ritchma píše:Saab je super, přesně takový auta mam rádZvenku nic, jenom lepší brzdy, podvozek apod.
A golf taky super i když tyhle věci moc nemusim, tohle je prostě taková klasika jak se mi golf líbí
Hlavně ty světla jsou výborný, přesně po takovejch jsem toužil na saxo, bohužel to bylo vždycky moc drahý a místo toho jsem koupil něco jinýho
Ja si myslel ze's to byl ty....zastavili jste tam pred tou odbockou jak kundytragicomix píše:Mostkovice u Prostějova, na 1. rocnik celkem solidni akce ...
to jooo, trosku jsme nevedeli kudy kamButcher píše:Ja si myslel ze's to byl ty....zastavili jste tam pred tou odbockou jak kundytragicomix píše:Mostkovice u Prostějova, na 1. rocnik celkem solidni akce ...
neboural,přijel jsem si přivydělatFáboš píše:lefi píše:po dlouhé době zase něco exkluzivního![]()
https://lh4.googleusercontent.com/_lQPL ... 141202.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
dneska jsi boural nebo jsi se k bouračce jenom přichomítnul??? Sjezd D8 po osmí ráno