to video je fake a akcelerace je z hodně prudkého kopce,stačí se podívat na deceleracijajiN píše:
http://www.youtube.com/watch?v=fi_VcLX6 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
to video je fake a akcelerace je z hodně prudkého kopce,stačí se podívat na deceleracijajiN píše:
http://www.youtube.com/watch?v=fi_VcLX6 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
o nějaký škrtání tu nejde..sparco-ikaros píše:Ja bych jen podotknul..... to co se libi parte HIC z T-F neznamena, ze se musi libit zbytkuvsichni jsou posrani bohuzel z usmrkaneho Golfu 3 co skrta i na rovne ceste
protoze kdyz nejdes s dobou nejsi in.. a kdyz nejsi in ses totalni kreten ...
lefi píše:to je keců... co jste ladili vy v 18?Markus tušim favorita,Jardafox Pandu po mámě,zbytek osazenctva na tom nebude lépe
Ja jsem mel taky Favorita - na 13" ALU s plastovyma lemama blatniku a motorem upravenym tak, ze mel plus minus stejny vykon jak tahle kokta. Koupil jsem ho shnilyho za svoje mrzske uspory, jelikoz mne na rozdil od jajiNa nikdo nic nedal. Nevim, co si snazis dokazat timhle prispevkem, protoze napriklad Jarda delal Pandu vyslovene na vzhled bez nejakych hypersportovnich ambici, kdezto jajiN tady mel kecy o tom jak nepotrebuje vykon a kdesi cosi a potom udelal auto tak aby vypadalo jako ze vykon ma a nasledne se ho tak i snazi prodat, coz je celkem drzost vzhledem k tomu, jaka je to popelnice. Spolu s prisravacem Starletem muzete klidne jajiNovi zatleskat jak ma pekny bily auto, ale na veci to celkem nic moc nezmenilefi píše:to je keců... co jste ladili vy v 18?Markus tušim favorita,Jardafox Pandu po mámě,zbytek osazenctva na tom nebude lépe
auto v sérii? Čim si to změřil?sparco-ikaros píše:vim jak to myslis..... ale i tak celou dobu tu polovina zvatla jak je to nahovno a homocar pritom je nezajima ze nekdo ma taky jinny vkus... a co se tyce zrchleni tak na ukulhane felde mam 12 sec. zrychleni z 0-100 ... coz fakta ukazujou tusim na 14,2 ....takze faktama bych se neridil
O tom, co kdo ladil v 18i, toto tema nenilefi píše:to je keců... co jste ladili vy v 18?Markus tušim favorita,Jardafox Pandu po mámě,zbytek osazenctva na tom nebude lépe
Beaver píše:Ja jsem mel taky Favorita - na 13" ALU s plastovyma lemama blatniku a motorem upravenym tak, ze mel plus minus stejny vykon jak tahle kokta. Koupil jsem ho shnilyho za svoje mrzske uspory, jelikoz mne na rozdil od jajiNa nikdo nic nedal. Nevim, co si snazis dokazat timhle prispevkem, protoze napriklad Jarda delal Pandu vyslovene na vzhled bez nejakych hypersportovnich ambici, kdezto jajiN tady mel kecy o tom jak nepotrebuje vykon a kdesi cosi a potom udelal auto tak aby vypadalo jako ze vykon ma a nasledne se ho tak i snazi prodat, coz je celkem drzost vzhledem k tomu, jaka je to popelnice. Spolu s prisravacem Starletem muzete klidne jajiNovi zatleskat jak ma pekny bily auto, ale na veci to celkem nic moc nezmenilefi píše:to je keců... co jste ladili vy v 18?Markus tušim favorita,Jardafox Pandu po mámě,zbytek osazenctva na tom nebude lépe![]()
Pokud se k memu komentari chce nekdo vyjadrit tak upozornuju, ze hadat se tu s nikym nebudu, uz jsem tu jednou psal, ze to tu dal komentovat nebudu a tohle je jedina vyjimka, kterou slib porusuju s tim, ze auto je na prodej.
DP píše:Jen mi je divný to broušení pod vodou... To jako když lakujou v lakovně celý auto tak ho potopí do rybníka a tam to brousí potápěčí?
jo mel sem favo a docela dlouho, ale nikde sem si nevymyslel hodnoty vykonu a zrychleni. o nic vic mi nejde, jen at tu neplka sracky. auto ma udelany "docela" hezky... kdyby rek, mam serii jen predelanou vzhledove tak mlcim.lefi píše:to je keců... co jste ladili vy v 18?Markus tušim favorita,Jardafox Pandu po mámě,zbytek osazenctva na tom nebude lépe
Co jsi nám to chtěl napsat, prosímtě?tholis píše:stanley: to je zvláštní. A přitom s kýmkoliv se bavím kdo v americe bavím nebo tam v reálu byl tak tvrdí jak jsou američani srdeční a společenští lidé. Tak mám pocit že to je tam možná bude jako jinde ve světě ne? Každý je tam jiný.