světla xenony - halogen oII face
světla xenony - halogen oII face
čau lidi, dělám tady takovej malej projekt něměl by někdo lampy viz nadpis xenony případně jen halogen, xenony klidně holé rozhoduje cena vzhledem k pokusum
výsledný projekt pak bude bixenony + černej mat pozadí
výsledný projekt pak bude bixenony + černej mat pozadí
- Přílohy
-
- 2011_05_20_01_39_361869.jpg (73.11 KiB) Zobrazeno 1543 x
-
- 2011_05_20_01_39_471869.jpg (79.37 KiB) Zobrazeno 1543 x
Re: světla xenony - halogen oII face
jak to myslis?ja uz delal bi xenony i s cernym pozadim:) co presne shanis?
Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
tak viz nadpis shanim seriové lampy, jeslti jsem to spatne napsal 

- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
to už snad bi-xenon je...(na té fotce)
"The spirit of revolution will never die"
A ta vnitřní parabola by tam potom byla k čemu ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
to sou zase chytraci tady... "parabola" bude k hovnu stejne jako ta stribrna. jak je videt tak ta pomocna dalka nebo co to je je normalne chromova (chrom to neni), takze tam se bude svetlo odrazet a na potkavacku a dalku je tam xenon cocka, takze kolem ni to muze bejt klidne cerny.
v každym případě xenonman se tim živí tak asi ví a jen a pouze shání ta světla, což by teda mělo bejt asi v inzerci, aspoň by mu tam možná lidi neradili, jak že to má udělat...
v každym případě xenonman se tim živí tak asi ví a jen a pouze shání ta světla, což by teda mělo bejt asi v inzerci, aspoň by mu tam možná lidi neradili, jak že to má udělat...
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
Nechápeš - reagoval jsem na fakt, že série má xenon potkávačku a vnitřní parabolu na halogenovou dálku. Pokud by to už bixenon byl ze série, potom by ta vnitřní parabola byla jaksi nadbytečná. A na to jsem právě poukazoval jako reakci na příspěvek přede mnou.
Jinak například Mazda 626 GD má dálkový světla 4. Sice nemá xenon, ale zato tam je ve světle H4 žárovka a směrem dovnitř k masce je další parabola s dálkou (jaká je tam žárovka už nevím). Pochybuju ovšem, že by koktávka měla bixenon a ještě přídavnej halogen
Mlhovka to navíc taky nebude, neb ty má dole v nárazníku, zpravidla spojený s tím jejich slavným odbočovacím světlem.
Jinak například Mazda 626 GD má dálkový světla 4. Sice nemá xenon, ale zato tam je ve světle H4 žárovka a směrem dovnitř k masce je další parabola s dálkou (jaká je tam žárovka už nevím). Pochybuju ovšem, že by koktávka měla bixenon a ještě přídavnej halogen

Bixenon + dálkovou H1 projektor má třeba Porsche Carrera.
Nissan Pulsar NX
Saab 9000 B202-sold
projekt-Saab 9-5 s motorem z 9000 r.v.92
sold-Nissan Primera P11/144 SR20DE+T,T28 12 PSI,10:1 komprese-sold
Saab 9000 B202-sold
projekt-Saab 9-5 s motorem z 9000 r.v.92
sold-Nissan Primera P11/144 SR20DE+T,T28 12 PSI,10:1 komprese-sold
ty zase nechápeš, že halogen dálky se ještě pořád používaj jako "světelná houkačka"Beaver píše:Nechápeš - reagoval jsem na fakt, že série má xenon potkávačku a vnitřní parabolu na halogenovou dálku. Pokud by to už bixenon byl ze série, potom by ta vnitřní parabola byla jaksi nadbytečná. A na to jsem právě poukazoval jako reakci na příspěvek přede mnou.
Jinak například Mazda 626 GD má dálkový světla 4. Sice nemá xenon, ale zato tam je ve světle H4 žárovka a směrem dovnitř k masce je další parabola s dálkou (jaká je tam žárovka už nevím). Pochybuju ovšem, že by koktávka měla bixenon a ještě přídavnej halogenMlhovka to navíc taky nebude, neb ty má dole v nárazníku, zpravidla spojený s tím jejich slavným odbočovacím světlem.

nechci kecat, ale tahle koktávka má pořád jenom xenony, ne bixenony (teda co mi rikal kamos co si predelaval RS na facelift, i kdyz je mi to docela divny, kdyz jsou i nataceci, mozna mluvil o te predchozi pred faceliftem), takže z výroby tam je ta dálka jako dálka a po osazení bixenon čočkou od xenonmana to bude jako dálka, takže bude svítit bixenon a dálka a když budou světla vypnutý a budou svitit svetla pro denni sviceni tak se pri bliknuti dalkovejma posune clonka v čočce, takže světlo z čočky nepůjde a blikne ta halogen dálka. proste se pusti proud do elmg.clonítka a do halogen dálky.
Ty jo tak ses blbej nebo neumis cist ? Ja jsem tohle uz v podstate napsal, nemusis mi to vysvetlovat, protoze to vim. Jenom ty furt nechapes, ze jsem loktovi odpovidal na to, ze to bixenon neni a proto to ma tu parabolu na dalku 

- zac.je.toho.loket
- Kontaktovat uživatele:
Jako světelná houkačka. Co vím, tak termín bi-xenon se používá, když daný vůz svítí potkávacími i dálkovými xenonovým světlem. Např. u koncernu se to řešilo čočkou s elektromagneticky ovládanou clonku, takže jedna čočka svítí potkávačky i dálku. Kvůli pomalé reakční době tam hodili ještě H7 jako již zmíněnou světelnou houkačku, která při zapnutí dálky ještě přisvěcuje "bixenonu"Beaver píše:A ta vnitřní parabola by tam potom byla k čemu ?
"The spirit of revolution will never die"
sice nevim na cem si jedeš, ale ano, pořád dokola meleš to, že kdyby to byl origo bixenon tak to nemá vevnitř parabolu na dálku, což je kokotina a místo vysvětlování bych ti mohl hodit odkaz na můj předchozí příspěvek...Beaver píše:Ty jo tak ses blbej nebo neumis cist ? Ja jsem tohle uz v podstate napsal, nemusis mi to vysvetlovat, protoze to vim. Jenom ty furt nechapes, ze jsem loktovi odpovidal na to, ze to bixenon neni a proto to ma tu parabolu na dalku