OMG, jede krasne, az moc dobre.... nezvoni....

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
OMG, jede krasne, az moc dobre.... nezvoni....
Stačí přikoupit znonek a bude zvonit krásnědjchrpa píše:OMG, jede krasne, az moc dobre.... nezvoni....:D:D:D
To je fakt, mě by stačilo kdyby jel vcelku dobře třeba, až moc dobře je podezřelýdjchrpa píše:a taky udelat něco s tím, že jede až moc dobře... Víš jak, všeho moc škodí, takže drátěnku do výfuku
Taky koukam v tech inzeratech na ty hrubky, no nekterym , kdyz se za kazdou hrubku mel zvetsit kokot, tak by si ho pak mohli omotat kolem sebe, ze by jim zavidel dokonce i Hans Mrdke
powerbox nebo podobná sračkam.artty píše:Kdyby to někdo přeložil do češtiny... zajímalo by mě, co se tam píše...
http://auto.bazos.cz/inzerat/9985239/Zviseni-vykonu.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Tam bude možná i inteligenční bariéraEiffel píše:to je jasny, prodava to nemec, takze tam je komunikacni bariera
kamarad je taky dislektik, ale kdyz uz neco prodava apod. tak si dava pozor na chybyFilip:) píše:kamarád je třeba normální kluk.. vcelku chytrej a rozumnej, ale je to dislektik a bůhví co ještě a dokáže napsat třeba fotbal s D.. a nepřijde mu to divný.. oni to prostě nevidí a nepřijde jim to divný... ale je fakt že v těhlech případech už to bude spíš blbost než nemoc/porucha..
To on se mě teď taky zeptá.. dřív se styděl občas, ale to už je dávnoDobrman píše:kamarad je taky dislektik, ale v kdyz uz neco prodava apod. tak si dava pozor na chybyFilip:) píše:kamarád je třeba normální kluk.. vcelku chytrej a rozumnej, ale je to dislektik a bůhví co ještě a dokáže napsat třeba fotbal s D.. a nepřijde mu to divný.. oni to prostě nevidí a nepřijde jim to divný... ale je fakt že v těhlech případech už to bude spíš blbost než nemoc/porucha..ty by si snad nekdy od takovyho cloveka neco koupil ? co napise automobyl ?
inzerat je vizitka prodavajiciho
kdyz si pisu s nekym taky neresim chyby v textu ale kdyz si chci neco kupovat a vidim tam neco takovyho tak vubec nevis jestli ten clovek je dislektik nebo nema ani dodelanou zakladkuFilip:) píše:samozřejmě že taky určitě udělám nějakou chybu.. hlavně v I/Y , ale snažím se si na to dávat bacha
to jo a to vypovídá o tom a jak se choval k tý daný věci.. i když neříkám že vysokoškolák se k té dané věci musí chovat líp.. ale tady je přecijen větší pravděpodobnost že to bude blbDobrman píše:kdyz si pisu s nekym taky neresim chyby v textu ale kdyz si chci neco kupovat a vidim tam neco takovyho tak vubec nevis jestli ten clovek je dislektik nebo nema ani dodelanou zakladkuFilip:) píše:samozřejmě že taky určitě udělám nějakou chybu.. hlavně v I/Y , ale snažím se si na to dávat bacha
sorry, ale v dnešní moderní době existujou už i jistý aplikace v mnoha prohlížečích, který ti reagujou na chyby, čili pokud člověk chce, dokáže to napsat opravdu bez chyb bijících do očí!Filip:) píše:To on se mě teď taky zeptá.. dřív se styděl občas, ale to už je dávnoDobrman píše:kamarad je taky dislektik, ale v kdyz uz neco prodava apod. tak si dava pozor na chybyFilip:) píše:kamarád je třeba normální kluk.. vcelku chytrej a rozumnej, ale je to dislektik a bůhví co ještě a dokáže napsat třeba fotbal s D.. a nepřijde mu to divný.. oni to prostě nevidí a nepřijde jim to divný... ale je fakt že v těhlech případech už to bude spíš blbost než nemoc/porucha..ty by si snad nekdy od takovyho cloveka neco koupil ? co napise automobyl ?
inzerat je vizitka prodavajiciho
kolikrát se mě holky ptaly (je to můj nejlepší kámoš takže toho máme dost za sebou) co to jako má znamenat a myslely si že je blbej.. ale většina jich to pochopila že za to nemůže.. a ty co ne.. to stejně byly krávy
![]()
to bych taky chtěl vidět, stálo by za to tam zavolat a domluvit si schůzkum.artty píše:Škoda, že tam není fotka
Z Jičína štrekakubi píše:Jo, já mu napíšu ať mi to přifrčí ukázat do Opavy, sem zvědav jak sjede Hrabyňák a ještě líp jak se pak vyškrábe zpět až ho pošlu do řitě