Kdyby se tu někdo nudil, můžete si zkusit pohrát s následujícím autíčkem (Obrázek asi nebude vyhovovat, takže kdyžtak to je Zastava 1100; nebo taky 101)
Budu se těšit na jakýkoli výsledek
(Jen bych prosil ponechat vepředu kulatá světla; dělala se totiž i s hranatými)
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
Dobře, pro upřesnění: Tenhle obrázek je jakýsi z netu, ta co mi stojí na zahradě ve skvělém stavu rozhodně není, ale ve finále se oproti originálu také bude lišit maximálně koly; jen chci vidět, kdo z místní VTkomunity si troufne na pořádnou "úchylárnu"....
www.stukater.wz.cz
Dej to do stavu, který je na Tebou uveřejněné fotografii a při případném prodeji budeš mít jistotu, že se Ti investované peníze vrátí nebo se znásobí. V případě jak ty říkáš úchylárny, se Ti to nestane..
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Souhlasím, toto dát do původního perfektního stavu, vč. původního odstínu laku a nic víc. Maximálně pokud bys chtěl být "více vidět", tak na to hodit pořádná kola, ale opět taková, aby to vzhledem k vozu sedělo. Pak je úspěch zaručen. Jen ne prosím žádnou oplastovanou mrdku na čínských kolech z kindervajca
awaj12: V pohodě, já nikam nespěchám, jen jsem si chtěl proklepnout místní kreativitu, ale jsi asi jediný, kdo na to má koule
Tady člověk nabídne lidem zábavu a oni akorát radí a radí a radí,...
No, uvidíme, jak to dopadne
www.stukater.wz.cz