Častkovice nejedu, jsem v práci a ani bych to nedal finančně. Poloosy jsem nechal ty co tam byly, jsou OK, dělal to všechno ten diferák. A tu převodovku neřeš, mohla bejt dobrá, ale odjela asi 15 sprintů a dva závody do vrchu tak co. A ten příští čtvrtek nevim v kolik do tý Plzně jedu, tak se ti ještě ozvu, ale asi nějak dopoledne.L.A.M.A. píše:To by bylo super. Nebo pojedes na Castkovice? Jinak uz mas ty poloosy? ja je tu kdyztak mam obe. Tak ti je dam jako kompenzaci za tu skrin.
Jinak ve čtvrtek udělám z těch dvou převodovek jednu, už jsem začal:

mimochodem mladá má fajn auto teda, akorád jí z toho sundej ještě ty chrom kryty klik
 mimochodem mladá má fajn auto teda, akorád jí z toho sundej ještě ty chrom kryty klik 

řek bych že to budou 60mm,každopádně se na tom jezdí dobře, není to vůbec nějaké uskakané nebo moc tvrdé.
  řek bych že to budou 60mm,každopádně se na tom jezdí dobře, není to vůbec nějaké uskakané nebo moc tvrdé.

Nedám to tam, je to jen taková prezentace a reklama Kešnerům za to jak mi pomohl. Navíc možná pojedu s Filipem jako navigátorem Běšiny tak proto ty jména. Uvidíme.
 Nedám to tam, je to jen taková prezentace a reklama Kešnerům za to jak mi pomohl. Navíc možná pojedu s Filipem jako navigátorem Běšiny tak proto ty jména. Uvidíme.