Markusy me se to libi a gumy bych asi i nizsi nedaval, i kdyz vim ze chces asi zase tramvaje 165 ale ty kola jsou pekny, ty pred tim taky mely neco do sebe, ale asi jak jsem je znal od Blouda z Corsy, tak tohle mi prijde asi lepsi, a az budou tak jak jsou na tom obrazku, tak to bude moc pekny, jinak samolepky pekne postupuji
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Berry: diky za pozitivni slova, ohledne gum chci 165/45, ted mam 165/50 takze ono to zas tak velka zmena nebude a tomu autu to pomuze co se tyce vzhledu.
Spiral: kun zustane, mrda to lidi a to me bavi a ten blatnik je udelanej nez bude zbytecnych cca 5t kc aby se ten zbourany blatnik opravil
X-Ray: prave to sedel by tam jiny nebo zadny znak, a tohle lidi sere, nerozdejchavaj to, cekam este az me na stodulkach potkaj mistni alfysti, to bude zradlo
Nějak nechápu, jak někoho může strát samolepka na cizím autě Jinak kola.... no takové smíšené pocity zatím.... ale asi to bude dobrý, časem
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty píše:Nějak nechápu, jak někoho může strát samolepka na cizím autě Jinak kola.... no takové smíšené pocity zatím.... ale asi to bude dobrý, časem
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Naopak, možná to je hnusné, to přiznávám, avšak pokud někdo převařuje auto, navíc po kusech, měl by vědět jak může dopadout. Ne že bych to někomu přál, to určitě ne. Jsem stále toho názoru, že jirkova felicie má být na vrakovišti ne na cestě. Můžu obdivovat jirkovu práci, nikdo po mne ale nemůže chtít ať obdivuju ten svařák. A jelikož je toto fórum, a toto je topic kde vyjadřujete své názory, tak si myslím, že je tu místo i pro ten můj.
Kein: To je pak ale utopije dost... Ta jeho felda je teť určitě pevnější než předtím, kdy tam ty nové nosníky pomalu ani nebyly a přesto zvenku nevypadala jako to nejhorší co můžeš potkat, v tom případě by na vrakovišti muselo být každé druhé auto starší 13-let třeba...
Naopak, možná to je hnusné, to přiznávám, avšak pokud někdo převařuje auto, navíc po kusech, měl by vědět jak může dopadout. Ne že bych to někomu přál, to určitě ne. Jsem stále toho názoru, že jirkova felicie má být na vrakovišti ne na cestě. Můžu obdivovat jirkovu práci, nikdo po mne ale nemůže chtít ať obdivuju ten svařák. A jelikož je toto fórum, a toto je topic kde vyjadřujete své názory, tak si myslím, že je tu místo i pro ten můj.
Jde mi spíš o ten obrázek, přijde mi trošku amorální hodit sem rozsekanou Felinu s mrtvolou, představ si, že by pod tím body bagem ležel někdo tobě blízký ... další věc je, že bych si zrovna moc šancí nedával ani se zdravou Felinou. Já teda taky nechápu, proč si dal tolik práce s vyvářkou auta, kterých je na každém rohu jako blech na Lassie a když je tak šikovný raději nezkusil něco staršího, co už má cenu vyvařovat... ale budiž, mě se taky všichni diví, že se tak drbu s dvacetiletou šunkou... Na silnici je XY daleko nebezpečnějších třeba pár let starých aut u kterých lidi zanedbávaj údržbu... ty jsou nebezpečnější než vyvařená Felina
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Jak mám tvůj styl humoru a připomínek rád, tohle bylo hodně mimo chlape.
awaj12 píše:Kein: To je pak ale utopije dost... Ta jeho felda je teť určitě pevnější než předtím, kdy tam ty nové nosníky pomalu ani nebyly a přesto zvenku nevypadala jako to nejhorší co můžeš potkat, v tom případě by na vrakovišti muselo být každé druhé auto starší 13-let třeba...
Jenže přesně tohle kein myslel. Že každé auto v tom stavu co byla Jirkova felda by mělo být na vrakovišti.
Jde mi spíš o ten obrázek, přijde mi trošku amorální hodit sem rozsekanou Felinu s mrtvolou, představ si, že by pod tím body bagem ležel někdo tobě blízký ... další věc je, že bych si zrovna moc šancí nedával ani se zdravou Felinou. Já teda taky nechápu, proč si dal tolik práce s vyvářkou auta, kterých je na každém rohu jako blech na Lassie a když je tak šikovný raději nezkusil něco staršího, co už má cenu vyvařovat... ale budiž, mě se taky všichni diví, že se tak drbu s dvacetiletou šunkou... Na silnici je XY daleko nebezpečnějších třeba pár let starých aut u kterých lidi zanedbávaj údržbu... ty jsou nebezpečnější než vyvařená Felina
Dobře, dobře, to uznávám. I'm so sorry. Na druhou stranu je to realita. Ale je mi to víceméně fuk, já v tom jezdit nebudu, jen mi to příjde jako pěkný mindfuck.
btw.: Proti starým autům nic nemám, ba naopak chovám k nim větší sympatie než k novým, ale vše má své hranice.
To jistě, já jen chtěl poukázat na fakt, že ve slepovaném autě ohrozí jedině sám sebe, popř. toho, koho poveze, kdežto takoví, co jim piští sjeté desky, tlipe brzdovka atd. ti spíše ohrožují okolí
Já souhlasím s Keinem.. Neřeknu půl slova, když to auto bude zachovalý, ale to, co dělá Jirka, je jako slepovat rohlík ze strouhanky - v obou případech, to bude stát za hovno.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
m.artty píše:Nějak nechápu, jak někoho může strát samolepka na cizím autě Jinak kola.... no takové smíšené pocity zatím.... ale asi to bude dobrý, časem
asi tak. Pomyslim si akorát svý o majiteli...
myslíš vo tom rádoby pražákovi, co kritizuje venkovany a ve skutečnosti je přivandrovalec z čobolácka? viz jeho podpis?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
david 136 píše:tak davam ty svoje tri fotky, auto uz mam hotovy, motor jede krasne, jen je potreba seridit, dnes jsem s tim poprve jel
...motorovej prostor jeste docistim nejaky drobnosti a nadobka na chladici kapalinu bude nova
mas aj foto interieru?
Kokta 20v Turbo 4x4
Honda Prelude 2.0Si 4WS
BMW = Bitte macht Weg =)
EX Cars GOLF II GTi US 1.8 DOHC BMW E30 1.8L PISTACIO GREEN PEUGEOT 406 2.0L
ňáký Fjordy =)