remix píše:no,..v tvém případě bych volil Depo světla s čočkou a do toho HIDky. Co sem kupoval Depo světla na Audi A4 tak to sedělo dobře, nic se nemuselo vypodložkovávat ani nic podobného
nápodobně
napodobne. a dva kamosi na golfech.. III a IV taky bez problemu
Diky kuci Jen s tema hidkama bych kolem kazde hlidky projizdel se stazenyma pulkama, takze nevim nevim mno :-/
Papa: Nemyslí tu Vectru, ale tu Š MB na předchozí straně tam se to nějak liší zadním sloupkem.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
2. zavodni...uz jsem na to diky neustalejm problemum s ABS tak nejak sral a jel spis tak pro zabavu...ucebnicovy nezarazeni a pred druhym retarderem me trosku rozhodily kusy asfaltu na krajinci...necekal jsem ze to bude takova rana a bude to mit nejakej vliv na chovani auta http://www.youtube.com/watch?v=qSR6oUz4z_Y
bylo by víc fotek E39 s "kolama" co jsou na první fotce?
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Butcher: tyvole ja Ti fakt zavidim,letos sem jeste nebyl ani na jednech zavodech (krom Sterneberku.kde sem byl jen jako divak), pak se jede Šebetov,kterej je asi 7 km ode mě,nebo predtim Ptení ktery je 5 a ja sem celej vikend zavrenej v dilne a nemuzu utrhnout ani na chvilku se podivat,natoz abych s necim vyjel.... fakt me s tema videama sereš
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
zvooky píše:OT: včera jsem potkal na ceste Vary - Praha GIII autosklo
jj to je možný, kámoš jel v Neděli z Varů s Golflem a já tě potkal v pátek okolo 18h v E39, jel si naproti mě a musel si mi malinko uhejbat, sem předjížděl kolonu na tý široký silnici co je ve směru do Varů těsně před těma serpentínama dolů
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!