Však to je jediná věc co z auta udělá Auto...světlá výška a kolcaremix píše:Už to má asi třetího majitele a nikdo to nepřepsal, pořád moje RZ. Akorát už vypadá bídně chuděrato hlavní co z toho dělalo pěkné auto je pryč (kola+podvozek)

Moderátor: Dave0401
Však to je jediná věc co z auta udělá Auto...světlá výška a kolcaremix píše:Už to má asi třetího majitele a nikdo to nepřepsal, pořád moje RZ. Akorát už vypadá bídně chuděrato hlavní co z toho dělalo pěkné auto je pryč (kola+podvozek)
diesly mají posilovač snad všechny,ale moje jednašestka kua zrovna nemáHanuš píše:Aladin - s 1.3 mas pravdu, ty to meli jako extra vybavu. Ale 1.9D mela kazda posilovac, u 1.6 to je tez normalni. Protoze to ma vse od VW, jen kastle je Skoda
Remix máš podobné postupy jako járemix píše:Norek .. zbytek střechy, z toho bude bouda pro psa, až teda bude pes... a ten teda až bude plot
Bernský pes je skvělý, hlavně svou povahou, prostě takový rodinný pesremix píše:nene, původně jsem chtěl dlouhosrstého bílého retrívra, ale údajně ty dlouhé chlupy nic moc, takže bude nejspíš krátkosrstý, případně se nám ještě hodně líbí Bernský Salašnický
Tak sem ze zvedavosti zkousel, kolik dam na plnou a najel sem 1040 km + neco malo tam jeste zbylo, ale to uz sem neriskoval a radeji nabralF.l.a.n.e.l. píše:1100 neuděláš
Já jezdil dálkové 1OOkm trasy do míst kde se jezdí kolem 80 km/h, takže opravdu snad nejpohodovější jízda a 950 + - je strop, tuším že i luke měl nějaké takové maximum
JJ, ono se říká že u VW gruppe ubírá počítač cca. 0,5l na 100. Opel naopak přidává 0,5l . Tak nevím. Ale tak či tak je to perfektní na to, jak slušně ta chrochtadla jedouremix píše:no kazdopadne je pravda, ze palubni pc je pouze orientacni, na palubaku mam dlouhodobou spotrebu na cca 5tis najetych km 5,1l/100km a skutecna podle vyjete cele nadrze vysla nejakych 5,9l/100km, ale tak i tak sem na polovine oproti vsem audi co sem mel coz je momentalne nejdulezitejsi