dotaz na Taboo
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: dotaz na Taboo
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 21 úno 2012 12:48, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 21 úno 2012 12:49, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
- Libor12
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji opět za vyčerpávající odpověď. ARP mám už pro hlavu i kliku a také setrvačník. Torque plate už mám také hotovou. Ta 3možnost bude to pravé. Mě právě ty crank cap ladders nedávali moc smysl a je vidět že jsem udělal dobře že jsem se zeptal. Ještě jednou díky.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
Opět nezkonale děkuji za odpověď:-) asi už mi ten motor leze krkem,ale jak sem na ty "vodítka" koukal neviděl sem nikde možnost kde by se daly vytlačit ať už směrem k pružinám nebo do spalovacího prostoru...stává se z toho pro mě už noční můra....Pořád se objevulují někde problémy navíc tam kde bych je opravdu nehledal....
krosmen motorsport .....
specializovaný servis japonsko a itálie......
Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 21 úno 2012 12:49, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.
Tak prozatím je to vyřešeno znovunanesením tvrdochromu na dřík ventilu,až se ventily vrátí uvidíme jak moc se podařilo nanést a poté budeme řešit dále 
Podařilo se mi nakonec blok osadit novou klikovou hřídelí,ložisky,staré ojnice a nové písty do vybroušeného bloku,po změření vrtíná jsme dospěli k nárustu o 0,3 L objemu válců
takže nyní sme z 6,4 na 6,7..... akorát si nejsem jist zvoleným karburátorem edelbrock 800 cfm zdá se mi to být docela dost....
no bude to ještě sranda nastavit ho a nastavit dobře předstih zapalování,ale to bude ještě nějakou dobu trvat....

Podařilo se mi nakonec blok osadit novou klikovou hřídelí,ložisky,staré ojnice a nové písty do vybroušeného bloku,po změření vrtíná jsme dospěli k nárustu o 0,3 L objemu válců

no bude to ještě sranda nastavit ho a nastavit dobře předstih zapalování,ale to bude ještě nějakou dobu trvat....
krosmen motorsport .....
- Mirek-200sx
Jelikoz si nejsem jisty jestli uz ti funguji SZ, napisu to radeji takto.
Uz je to delsi dobu, resil jsem s tebou Synapse Synchronic BOV. Chci se zeptat, jestli nemas nebo nevis kde koupit samotnout ALU prirubu pro nej?Koukal jsem na ebay, a prirubu primo na navareni k trubkam jsem tam nenasel. BOV zatim nemam, budu delat trubky k IC a chtel bych ji tam nechat zrovna navarit. Popripade by mi stacil i vykres te priruby?( psal jsi ze jsi jeden mel?). Neni problem si to v praci vyrobit na CNC. Dekuju
Uz je to delsi dobu, resil jsem s tebou Synapse Synchronic BOV. Chci se zeptat, jestli nemas nebo nevis kde koupit samotnout ALU prirubu pro nej?Koukal jsem na ebay, a prirubu primo na navareni k trubkam jsem tam nenasel. BOV zatim nemam, budu delat trubky k IC a chtel bych ji tam nechat zrovna navarit. Popripade by mi stacil i vykres te priruby?( psal jsi ze jsi jeden mel?). Neni problem si to v praci vyrobit na CNC. Dekuju
In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
nevím ale u všech synapse bov co sem kdy požil byla součástí i příruba na navaření.....
krosmen motorsport .....
- Mirek-200sx
no vzdyt to pisu ze nemam zatim BOV ani zbytecnou 4ku na nej. Momentalne me trapi jine veci, ale svaruju trubky k IC, tak jsem tam chtel nechat zrovna navarit i tu prirubu a pak jen nahodit BOV az bude potreba.Krosmen píše:nevím ale u všech synapse bov co sem kdy požil byla součástí i příruba na navaření.....

In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
sem to špatně pochopil-jako že ho máš ale příruba u něj nebyla.....
krosmen motorsport .....