milosh píše:Ejfelo co to je za pani? kde je ta pani co tady s tebou prozila skoro celou delku fungovani TF? Novy auto novy kote?
Ta paní se dobrovolně rozhodla šu*at s někým jiným a rozbila dlouholetý vztah. Nové auto ještě zažila:) taky v něm chvilku pojezdila. Ale pak přišel pán, který se zdál býti lepší tak od pana Eiffela odešla. A abych vyvrátila veškeré dohady a podobně s Honzou se bavíme celkme normálně řekla bych, zřejmě většina nasranosti již přešla.
Furt nechápu jak simůžeš myslet že jsem lepší než Honza
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
milosh píše:Ejfelo co to je za pani? kde je ta pani co tady s tebou prozila skoro celou delku fungovani TF? Novy auto novy kote?
Ta paní se dobrovolně rozhodla šu*at s někým jiným a rozbila dlouholetý vztah. Nové auto ještě zažila:) taky v něm chvilku pojezdila. Ale pak přišel pán, který se zdál býti lepší tak od pana Eiffela odešla.
Eiffel chapu ze z toho nejsi nadsenej, ale LOL Dyť je to jebat
Neluška píše:
Ta paní se dobrovolně rozhodla šu*at s někým jiným a rozbila dlouholetý vztah. Nové auto ještě zažila:) taky v něm chvilku pojezdila. Ale pak přišel pán, který se zdál býti lepší tak od pana Eiffela odešla. A abych vyvrátila veškeré dohady a podobně s Honzou se bavíme celkme normálně řekla bych, zřejmě většina nasranosti již přešla.
Hele ty hajzle, vůbec nechápu, že máš ještě odvahu mi tady odpovídat po tom všem. Užij si jí a buďte spolu šťastní
Tady je to jak na FB - je ve vztahu, není ve vztahu a všichni řeší a řeší
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Neluška píše:
Hele ty hajzle, vůbec nechápu, že máš ještě odvahu mi tady odpovídat po tom všem. Užij si jí a buďte spolu šťastní
Ta paní se dobrovolně rozhodla šu*at s někým jiným a rozbila dlouholetý vztah. Nové auto ještě zažila:) taky v něm chvilku pojezdila. Ale pak přišel pán, který se zdál býti lepší tak od pana Eiffela odešla.
Eiffel chapu ze z toho nejsi nadsenej, ale LOL Dyť je to jebat
pěkná kočička
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Fáboš píše:čekám, kdy se vynoří nějaký dítě z minulosti nebo neoběvené dvojče a příběh dostane další spád
Nic takovýho Milosh chtěl vědět, kde je ta paní co s ní pan Eiffel byl, na tuto otázku sem mu odpověděla To že se toho ty dva zase chytnou jak hovno košile a budou si z toho dělat legraci, to sem nečekala ani já.
Fáboš píše:čekám, kdy se vynoří nějaký dítě z minulosti nebo neoběvené dvojče a příběh dostane další spád
Nic takovýho Milosh chtěl vědět, kde je ta paní co s ní pan Eiffel byl, na tuto otázku sem mu odpověděla To že se toho ty dva zase chytnou jak hovno košile a budou si z toho dělat legraci, to sem nečekala ani já.
Ty taky musíš všechno hned podělat, viď
Zas někdy chtěj hodit do XXXXXX, Ti roztrhnu prdel až mezi lopatky
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
Ty taky musíš všechno hned podělat, viď
Zas někdy chtěj hodit do XXXXXX, Ti roztrhnu prdel až mezi lopatky
Do Hradce už mně nepovezeš, tam sem taky skončila:)
Neluška píše: Milosh chtěl vědět, kde je ta paní co s ní pan Eiffel byl, na tuto otázku sem mu odpověděla To že se toho ty dva zase chytnou jak hovno košile a budou si z toho dělat legraci, to sem nečekala ani já.