Nene, jen jsem uklidil GSI (večer má pršet) a zase jsem jelChosse píše:Marťo, blinkal jsi ?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Nene, jen jsem uklidil GSI (večer má pršet) a zase jsem jelChosse píše:Marťo, blinkal jsi ?
jakoze "cože?" nebo co tam ma napsanyho?SPEEDY píše:???Kroci píše:blíči, az ted jsem si nechal precist ten avatardobrý
da se to nekde udelat, mas nejaky odkaz?
jojo muzes do tohodle "kódu" dát třeba nejakej odkaz text nebo neco ... a pak napriklad pres telefoní fotak a přislusnej software, kterej to naskenuje, to přečtešSPEEDY píše:Jako "vo co déé?"To se dá nějak přečíst?
A jel jsi tam dneska přez Mělník, byl jsi viděn na křižovatce u Shelky. Pochybuju že by totiš v republice byli dvě stejný lupa.maRkus píše:Takze damy a pani, ja uz zase jezdim.... elektrika opravena, skritci vyhubeni.... uz se zase meje, lesti a pohoda... zejtra sosnova....
ano ano, jel sem po okreskach, dalnice je nuda....kenys píše:A jel jsi tam dneska přez Mělník, byl jsi viděn na křižovatce u Shelky. Pochybuju že by totiš v republice byli dvě stejný lupa.maRkus píše:Takze damy a pani, ja uz zase jezdim.... elektrika opravena, skritci vyhubeni.... uz se zase meje, lesti a pohoda... zejtra sosnova....
třebaKroci píše:umí to vpodstate vsechny multitouche (a nejen ty), jde o to najít ten software na to ...
Svoby píše:škoda toho všeho zavařenýho a vytaženýho