nafeta zaklad dost, mamo to nekouriTakeshi píše:
focus 1.8 tdci fejky

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
nafeta zaklad dost, mamo to nekouriTakeshi píše:
focus 1.8 tdci fejky

nějaký bližší info?
 nějaký bližší info? 

možná bych jenom vyměnil přední světla, dal přední nárazník a vymyslel vkusněji ty blikny. ale jinak krásnej
  možná bych jenom vyměnil přední světla, dal přední nárazník a vymyslel vkusněji ty blikny. ale jinak krásnej  
 tak upravy budou a budou narazniky budou ale jen tycky, blinkry zavaril dam nikam jen mikro blinkry ale ty svetla nevim proc se mi porad zacinaj cim dla tim vic libit
 tak upravy budou a budou narazniky budou ale jen tycky, blinkry zavaril dam nikam jen mikro blinkry ale ty svetla nevim proc se mi porad zacinaj cim dla tim vic libit
co nehuli to nežere olejRudi píše:focus 1.8 tdci fejky
nafeta zaklad dost, mamo to nekouri

až když jsem začal vydělávat a něco našetřil, tak jsem si ho koupil, sice je to starý, ale co...
  až když jsem začal vydělávat a něco našetřil, tak jsem si ho koupil, sice je to starý, ale co... 
dost oplařů/oplařek skončí u VWm.artty píše:Ale jo, změna určitě... proč ne... ale proč zrovna Golf III?
 věděj proč
 věděj pročm.artty píše:Ale jo, změna určitě... proč ne... ale proč zrovna Golf III?

ale o to vůbec nejde. Já prostě nemám rád Golfa III, protože jsem se setkal s velice málo lidma, kdo by ho měl a nebyl to "hustokrutej týpek"
  ale o to vůbec nejde. Já prostě nemám rád Golfa III, protože jsem se setkal s velice málo lidma, kdo by ho měl a nebyl to "hustokrutej týpek"  

cabrio spinká pod střechou
  cabrio spinká pod střechou  
  1.6 16V - 83Kw, neska sem si udělal radost
 1.6 16V - 83Kw, neska sem si udělal radost    a na fotce ještě i nalepki, takže aj ten tuning máme
  a na fotce ještě i nalepki, takže aj ten tuning máme   

(ale taky sem zvyklý na slabší auto, takže pocit dělá své
  (ale taky sem zvyklý na slabší auto, takže pocit dělá své   )
  ) nějaký úpravy budou?
  nějaký úpravy budou?  
 jinak podvozek bych si ,,přál´´ ale dávat za něj částku za jakou jsem koupil auto se mi nechce kort když je teť nový sériový
 jinak podvozek bych si ,,přál´´ ale dávat za něj částku za jakou jsem koupil auto se mi nechce kort když je teť nový sériový   takže max pěkné 14tky a nějaký lip dopředu, to auto musí hlavně jezdit...
 takže max pěkné 14tky a nějaký lip dopředu, to auto musí hlavně jezdit... Mě asi měsíc tomu utekla fabka o pár ulic dál za 30 v dobrém stavu. Jsem idiot, že jsem vůbec přemýšlel/nepřemýšlel.
 Mě asi měsíc tomu utekla fabka o pár ulic dál za 30 v dobrém stavu. Jsem idiot, že jsem vůbec přemýšlel/nepřemýšlel.Všichni jednou umřeme... Stejně tak budem jednou všichni jezdit ve VwRudi píše:dost oplařů/oplařek skončí u VWm.artty píše:Ale jo, změna určitě... proč ne... ale proč zrovna Golf III?věděj proč