Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

jj to uz byl kamos... MG si vzal ode me...Kroci píše:xixao, ste jel okolo me asi 2 tydny zpet cestou na Ríznburg. Rouvr ma dobrej zvuk!
No stejnej jako máš tyTakeshi píše:hono,zelenej fokus ?Krejča píše:Aha mě právě bral a já ho kozou ne a ne dohonitspz 6U5 dálnevim
já mam pražský spz
Nevíte kde se dá sehnat podobná 3D plástev?? Nemohu sehnat nic než přiblblej placatej tahokov..Potřebuju to na díru pro FMIC.Vasekk píše:Rejsink
Nezdravíme červené fábije?? Potkávám tě v teplicích a ty na mě hodláš srát jo?Krejča píše:Pane takeši nepotkali sme se kolem 9tý teplice-bilina?
vždyť to má volant na špatný straně? Za kolik ji budeš za měsíc prodávat? Vypadá famózně. Nějaký hodnoty? Motor, výkon, atd..Zemi píše:Vcera jsem vozralej vydrazil tohle... Hmmmmmm... Uz jednou jsem ji mel a bylo to dobry svezeni.V sobotu letime... Tak pak udelam cesky fotky... Pocitam ze za mesic bude na prodej.
Chci MR2 fturbu.
To ze sedim o pul metru vedle me nevadi...X-Ray píše:vždyť to má volant na špatný straně? Za kolik ji budeš za měsíc prodávat? Vypadá famózně. Nějaký hodnoty? Motor, výkon, atd..Zemi píše:Vcera jsem vozralej vydrazil tohle... Hmmmmmm... Uz jednou jsem ji mel a bylo to dobry svezeni.V sobotu letime... Tak pak udelam cesky fotky... Pocitam ze za mesic bude na prodej.
Chci MR2 fturbu.