Z ceho usuzujes, ze to je Toyotafan ? Ja to tam nikde napsano nevidim

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Z ceho usuzujes, ze to je Toyotafan ? Ja to tam nikde napsano nevidim
Taky sem u toho nebyl, ale klasika, nějakej zakomplexovanej idiot motorkáře prostě nepustí, protože když on jede pomalu v koloně, tak oni přece taky pojedou, přece je nebudu pouštět a pak když je křižovatka a motorkáři si to s nim jdou vyřídit, dědek se hrdině zamkne v autě, setkávám se s tim bohužel v Praze denně a pak se tyhle hrdinové zmůžou akorát na to jet na fízly a všechno napráskat, ale že on začal ohrožovat, to už nikdy nepřiznáawaj12 píše:Jak to bylo či nebylo nekomentuju ale čtete to vůbec pořádně ? Cituji: V koloně se chtěl vyhnout díře, z řady aut proto vybočil.Doufám, že vám v tom taky něco nehraje, proč by asi jediné auto z celé kolony vybočilo, kdyby se vyhýbali všichni tak si toho samozřejmě všimnou i motorkáři, ten co se chtěl ,,vyhnout´´ se teda určitě nevyhýbal ždné díře, nikoho se zastávat nechci ale zas... novinky napíšou naprosto cokoli a realita může být nahony vzdálená tomu co píšou
trhači zrovna mezi Jestřebím a Dubou, ty díry jsouTrhyy píše:http://www.novinky.cz/krimi/238707-zuri ... lnici.html
Zase nějakej čech co to svádí na díry, nějak si nepamatuju v tědle místech díry
Jo tam už pak jo, já myslel tu jejich klasickou cestu která "končí" na Agipce a ty díry jsou až dál za ní ( ve směru na Českou Lípu )Rudi píše:trhači zrovna mezi Jestřebím a Dubou, ty díry jsouTrhyy píše:http://www.novinky.cz/krimi/238707-zuri ... lnici.html
Zase nějakej čech co to svádí na díry, nějak si nepamatuju v tědle místech dírya jsou to zrovna ty zatáčkový úseky ve směru na Dubou před odbočkou na Chlum, Drchlava.
Nicméně přejetím do protisměru si nepomůže, takže zablokování je zcela jasný....
0,7 kg/dm3Beaver píše:Jaka hustota zase?
Brutus píše:měrná hmotnost = hustota
čau pepo, spletl sis fórumstarter píše:citace:
Mám otázku. Jsem skoro panic a to jen díky tomu, že když má dojít na akci, vždycky se mi hnou nervama střeva a začnu tak nějak prdět. Nepomáhá nic. Zkoušel jsem i projímadlo i klistýr před, ale vždycky to dopadlo katastrofálně. Snad ještě hůř než bez toho. Zkoušel jsem i dietu a nějaký prášky jenže po nich se mi potí nohy a výsledek je stejnej. Fakt nevím,c o mám dělat, jsem z toho naprosto nešťastnej![]()
![]()
![]()
Vlastně dvakrát se mi povedlo zasunout, jenže díky té mé vadě to vše skončilo stejně rychle jako začalo.
A s tím souvisí i můj druhý dotaz. I když jsem už byl dvakrát vevnitř, nevím, jak mám přirážet, aby mi nevypadnul. V péčku je to jednoduchý, ale v reálu mi to přijde jako věda. Dám ho tam, žďuch, je tam, ven a je venku a dalším přiražením si ho zlomím o její hráz.
jsem rád, že jsem našel nornika, protože jste tu všichni zkušený a snad mi poradíte. Má někdo podobný problémy? Jak to řešíte?
Díky. Pepa