Jardafox píše:no tak zrovna v rattlikovim pripade, kterej je navockovanej vod trhaca aka notorickyho rozstrelovaca baw se neda cekat nic jinyho ze to casem vysle nekam do pole pri 170 rukaf zadek me nevytahl
A že sem těch báw roztřelil co Ty mě začínáš těma svejma kecama o věcech o kterejch víš hovno srát
Nakládej si tam v usa na farmě hnůj a do mě se neser
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Mam ještě mokrej řidičák denně jezdim s OII 103kw a žiju je to v hlavě a ne ve výkonu (i když netvrdim, že to občas nepřišlápnu) a hlavně nehnat první cestu auto na hranici...
m.artty: je možný, že sem tě viděl s hastrou nejspíš ve středu v mostě?
BMW všechny krásný!
A ať jenom nekecám jedna naleštěná sériovka
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDIPrůser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
jak se vzteká
vycházím z toho co sem viděl na foru, tj e30ka a snad 3x ta e36ka tak klid pilote
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tak já nevím proč si majitelé BMW nepřipustí fakt že je BMW šíleně neovladatelný Prostě kdo nemá na to uřídit zadohrab hold je třeba si to přiznat a jezdit předohrabem (joke)
Jardafox píše:jak se vzteká
vycházím z toho co sem viděl na foru, tj e30ka a snad 3x ta e36ka tak klid pilote
Sem naprosto v klidu, šulínek jako seš ty mě nerozhodí Opět se potvrdilo že víš hovno, třícu sem nerosekal nikdy, 36ka byla bořená 3x, z toho 2krát to nebyla moje vina. Jak už sem psal nahoře, starej se vo svůj hnůj a do mě se neser, možná až ti konečně rodiče koupěj báwo, tak nebudeš psát kokotiny
tholis píše:Koukám že jsem konečně objevil větší citlivky jak majitele Oplů..majitele BMW
Furt lepší než bejt slepej majitel rsa, přečti si to všechno eště jednou a zkus to pochopit jestli to na tebe nebude moc těžký
Jde o to že panda píše vymyšlený věci a je u toho rádoby strašně důležitej a vtipnej, nikdy sem nenaboural se zadokolkou tim že by to byl náhon na zadek a tim pádem mi to někde ustřelilo apod., to si jenom panda myslí Dycky do mě někdo drcnul protože nekoukal, to by se mi mohlo stát i ve Felicii
jo ejste sem zapomel georgeovu mazdu 170 rucka, zadek me nevytahl
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
to mě baví jak tu každej plká,že to neni v autě,ale v člověku a pak ty dodatky jako třeba "mám 103kW" apod nechci se nikoho dotknout,ale každej má asi jinej pojem o slově "výkon"
Ritchma píše:...druhej den potom co jsem si vyzved v naprosto čerstvých 18ti řidičák jsem si koupil saxo VTS 120ps na koni podvozku a ještě ten den jsem ho málem rozmlátil!...
Však já toho Favorita málem taky rozstříknul o Avii asi 150 metrů od bazaru kde jsem ho koupil. Čuměl jsem doleva doprava a pak najednou křižovatka, tam jsem zadupnul brzdy a vidím, že přede mnou jel Aviatik a odbočoval doleva, takže jsem stál asi metr "v něm" po jeho pravé straně. To byl dobrej lék na to, abych se věnoval celej zbytek cesty řízení a taky neskutečný štěstí. Některým lidem se nic podobnýho nestane a pak to někde rozkulí na rovině a pošlou do stromu v první zatáčce, protože prostě nemají respekt. A je fuk v čem jedou, exnout lze v slabém Trabantu stejně jako v Audi A8 obložený airbagama.
Aneb ono furt platí, že za každou nehodu může řidič, snad kromě nějakýho tragickýho defektu. A konec OT
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
dybych to měl u sebe tak to hodím na TyTrubku a pochlubím se
ale ty bys nám mohl ještě jednou připomenout svou kariéru
začlo to tuším olejvou vanou na e30
Jardafox píše:dybych to měl u sebe tak to hodím na TyTrubku a pochlubím se
ale ty bys nám mohl ještě jednou připomenout svou kariéru
začlo to tuším olejvou vanou na e30
Ty radši už netuš, nebo se akorát eště víc ztrapníš
john-n píše:m.artty: je možný, že sem tě viděl s hastrou nejspíš ve středu v mostě?
Ve středu měl táta pujčenou tu modrozelenou.... a ve čtvrtek jsem tam s ní byl já. Možné to je
Co se stalo Trhyymu, že je tak podrážděnej?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly