Auto pro tchána
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Auto pro tchána
Tchán potřebuje výhledově koupit nějaký povoz. Cena max. do 150000Kč. Je jedno, jestli naftu nebo benzín (on by si přál asi víc naftu, ale ta se mu kdyžtak vymluví-moc toho ročně totiž nenajede-cca 10000km). Rok výroby by měl být minimálně 2005 (2004 v případě nějaké voňavky:-). Aut je mraky, ale u každého modelu jsou třeba motory, kterým se člověk má radši vyhnout. Proto mě zajímají vaše názory a tipy...
Dík
Dík
Re: Auto pro tchána
fábia/octávka
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
starter píše:tak prvně bych mu rozmluvil tu naftu....
důvod?
10tis km? to myslíš vážně? budou to jen couračky a naftě to nedělá vůbec dobře a navíc jsou benzínový motory co žerou míň nebo stejně jako naftablázen píše:starter píše:tak prvně bych mu rozmluvil tu naftu....
důvod?

můj soused najezdí 15 tis a musel si dát LPG, že prý se mu to vyplatí

odtah od 7kč/km 731810210
benzínový motory co žerou stejně jedou ale 3x tak hůř. 10000km nemusí být couračky..já to najezdím taky ,ale z 60% po úcsecích po 100km a jezdit s benzínem,co by žral stejně jako moje nafta bych nechtěl ani ve špatným snu. To by byla tragedie a né jízdastarter píše:10tis km? to myslíš vážně? budou to jen couračky a naftě to nedělá vůbec dobře a navíc jsou benzínový motory co žerou míň nebo stejně jako naftablázen píše:starter píše:tak prvně bych mu rozmluvil tu naftu....
důvod?![]()
můj soused najezdí 15 tis a musel si dát LPG, že prý se mu to vyplatí
Nechtěl jsem zpustit flame o porovnání nafty a benzínu-mě taky nafta smrdí a na jeho použití (rozuměj-spíše couračky po městě a dvakrát/třikrát měsíčně trasy kolem 100km) s ní taky nesouhlasím
Šlo mi spíš o to, že třeba jsem zachytil info, že HDI motory peugeotů jsou známý spolehlivostí narozdíl od některých jejich benzínů a v tom případě by bylo lepší připlatit za naftu. Nebo v případě Astry G (kterou mám) zase bylo známé, že motory 1,6 žerou olej jak protržený a celkově jsou poruchový a tím pádem je lepší si připlatit za 1,8-tzn. doporučení konkrétních modelů a motorů
Auto by mělo být nižší střední třída-tzn. mazda 3 (ta se mu líbí vzhledově nejvíc), astra, golf, 207, 307 atd.

Šlo mi spíš o to, že třeba jsem zachytil info, že HDI motory peugeotů jsou známý spolehlivostí narozdíl od některých jejich benzínů a v tom případě by bylo lepší připlatit za naftu. Nebo v případě Astry G (kterou mám) zase bylo známé, že motory 1,6 žerou olej jak protržený a celkově jsou poruchový a tím pádem je lepší si připlatit za 1,8-tzn. doporučení konkrétních modelů a motorů

Auto by mělo být nižší střední třída-tzn. mazda 3 (ta se mu líbí vzhledově nejvíc), astra, golf, 207, 307 atd.
Naposledy upravil(a) DJ.Diablo dne 27 črc 2011 13:45, celkem upraveno 1 x.
- H.o.m.i.e.
Swift - dá se koupit 2007 v plné výbavě za těch 150. Když tomu dupeš tak jede za 7, můj průměr 6,2, nejmíň 5,3 (trasa svitavy-brno). Motor 1,3 16v 69kW. Kufr nic moc ale dá se tam něco dát. Já mám 2007 v plné výbavě kromě vyhřívaných sedaček, má to rádio, všecky okna v el., ovládání radia na volantu, palubní pc s hodinama, teplotou a spotřebou. Dále nastavitelný volant, zamykání dveří a oken, atd. To jsou tak nejvíc používaný věci.
Díky-to je informace, jakou jsem si představoval-na Swifta bych málem zapomněl-i když tuším, že mu přijde malý-uvidíme... 

- Motor
- Kontaktovat uživatele:
Fabii II
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout Toyotu Avensis. Auto je z roku 1999.
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=18791" onclick="window.open(this.href);return false;
mohu Vám nabídnout Toyotu Avensis. Auto je z roku 1999.
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=18791" onclick="window.open(this.href);return false;
Já v této cenové relaci nedávno pořídil Forda C-Max - 2.0TDCI, rok 2005. Jedná se o motor z Peugeotu a musím uznat, že to není vůbec špatný, ačkoliv jsem připrdlej koncernista, mile mě překvapil. Spotřeba je + - 7L ať s tím jedeš jak s tím jedeš. Je to větší, pohodlný a dostatečně svižný auto 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Díky-o fordech toho moc nevím-určitě se na ně ještě kouknu...
Proti fábiím a octáviím trochu mluví to, že tyhle auta má každej, kradou se atd.-prostě koncern bych asi vypustil úplně..
I když nad tím tak přemýšlím, nějak nic nevím, jak si stojí třeba Seat?
Proti fábiím a octáviím trochu mluví to, že tyhle auta má každej, kradou se atd.-prostě koncern bych asi vypustil úplně..
I když nad tím tak přemýšlím, nějak nic nevím, jak si stojí třeba Seat?
seat je podle mě o chlup lepší než škoda.. (podle množství nabízených modelů a variant motorů) jinak je to skoro to stejný
Z mýho pohledu, je Seat víc plastovej, jak Škodovka a kvalita interiérových plastů, stojí za vyližprdel
Ve srovnání Fabia x Ibiza, se líp cítím ve Fabii..

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
jj asi bláta do louže
a co taková Mazda 3? Co třeba vím, tak první kusy Mazdy 6 měly problémy s korozí (snad karoserie bez povrchovky?), ale u Mazdy 3 nevím nic, jak je na tom karoserie, motory...

a co taková Mazda 3? Co třeba vím, tak první kusy Mazdy 6 měly problémy s korozí (snad karoserie bez povrchovky?), ale u Mazdy 3 nevím nic, jak je na tom karoserie, motory...