poradte s vyberem notasu

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Iviiik
Kontaktovat uživatele:

poradte s vyberem notasu

Příspěvek od Iviiik »

Takový menší dotaz :D Chci se zbavit stolního pc, pač ho ani moc nevyužiju, jenom u nej sedim a koukam na serialy akorat tak, občas zahraju wow, assasin, nic víc a to jednou za čas.

Počítač bych rada dala do pryč a nahradila ho notasem, bohužel si nevím rady teď který, nemam problem si vybrat sama, v HW se vyznam apod... Ale nejsem si jistá značkama

Požaduju :
Cena : 15 - 17 000 +-
Výkon : Tak abych si dala třebas novou hru, když me popadne hrací mánie, popřípade aspon to wow na full :D
LCD: 17 néé míň

Prostě aby zastal funkce počítače... Prostě chci mit vykonej notas, se kterym si zalezu od stolu po byte, s pc udelam leda prd :D s tim nepopojdu.

To je asi vše. Zaujalo mě toto http://www.alza.cz/acer-aspire-7560g-83 ... 250634.htm" onclick="window.open(this.href);return false; akorat si nejsem jistá tím "Acer":( zaujalo mě prostě to, že bude vykonný... baterka good, paměti dosti, grafika 2x.. procak AMD ne spatny ... Rada :D návrh ? Zatím jsem zvyklá tedy na MSI, či Lenovo, zkušenosti s Acrem nemam vůbec.
Ženská co miluje auta

Opel_man

Re: poradte s vyberem notasu

Příspěvek od Opel_man »

evolva píše:Takový menší dotaz :D Chci se zbavit stolního pc, pač ho ani moc nevyužiju, jenom u nej sedim a koukam na serialy akorat tak, občas zahraju wow, assasin, nic víc a to jednou za čas.

Počítač bych rada dala do pryč a nahradila ho notasem, bohužel si nevím rady teď který, nemam problem si vybrat sama, v HW se vyznam apod... Ale nejsem si jistá značkama

Požaduju :
Cena : 15 - 17 000 +-
Výkon : Tak abych si dala třebas novou hru, když me popadne hrací mánie, popřípade aspon to wow na full :D
LCD: 17 néé míň

Prostě aby zastal funkce počítače... Prostě chci mit vykonej notas, se kterym si zalezu od stolu po byte, s pc udelam leda prd :D s tim nepopojdu.

To je asi vše. Zaujalo mě toto http://www.alza.cz/acer-aspire-7560g-83 ... 250634.htm" onclick="window.open(this.href);return false; akorat si nejsem jistá tím "Acer":( zaujalo mě prostě to, že bude vykonný... baterka good, paměti dosti, grafika 2x.. procak AMD ne spatny ... Rada :D návrh ? Zatím jsem zvyklá tedy na MSI, či Lenovo, zkušenosti s Acrem nemam vůbec.
vlastním Acer Aspire 7530G ...mužu vřele doporucit.pouze původní visty sem nechAl přrdělat na windows seven...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Já teda s acerem nemam dobrý zkušenosti. Jeden poměrně drahej jsme koupili mámě a trávil docela dost času v reklamacích a už je po něm po dvou letech. To samý kamarádka která pro změnu měla levnější. Osobně mam dobrou zkušenost s Asusem, ale příští notebook bude Alienware (herní verze od Dellu, mimochodem taky kvalitní značka).
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Opel_man

Příspěvek od Opel_man »

Ritchma píše:Já teda s acerem nemam dobrý zkušenosti. Jeden poměrně drahej jsme koupili mámě a trávil docela dost času v reklamacích a už je po něm po dvou letech. To samý kamarádka která pro změnu měla levnější. Osobně mam dobrou zkušenost s Asusem, ale příští notebook bude Alienware (herní verze od Dellu, mimochodem taky kvalitní značka).
ja mam zas blbou zkusenost s asusem...to je zajimavy ze muj bracha a jeho pritelkyne maji stejny pocitac jak ja a taky bezi v pohode..

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

hele delal sem rok v mironetu a ted delam IT administratora a za sebe ti muzu rict par poznatku: ACER nebrat pokud nestoji vic jak 30 000... asus je bohuzel to stejne... v teto cenove kategorii bych doporucil HPcko probook... sasi jsou dobre.. reklamaci malo :)
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tohle je těžký. Každej má zkušenosti s něčim jinym a zatimco jeden řekne že tahle značka je dobrá, druhej jí nemůže ani cítit. Já mam s acerem špatný zkušenosti a z okolí jsem neslyšel nikoho kdo by byl spokojenej. Osobně mam Asus a neslyšel jsem na to žádný větší stížnosti. I když mam teda netbook 1215n a mam ho teprve něco málo přes rok, při dennim užívání nemam jedinej problém. O HP jsem pro změnu slyšel že až ty poslední modely už nejsou kvalitou jako ty starší a že se občas porouchaj. Hodně o tom teď čtu, protože si chci koupit místo netbooku něco silnějšího. Zatim vybírám mezi asus, dell, alienware. Horší je že já bych rád mobilitu abych ho v případě potřeby moh vzít do školy nebo někam, takže max 14" a to neni tak jednoduchý, resp. levný. (btw když říkám slyšel od lidí, nemyslim jednoho nebo dva)...
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Take jsem neslysel dobre reference na Asus ani Acer. Já mel 3 roky Fujitsu Lifebook S a nyni rok mam HP EliteBook a spokojenost take, ale vse mam firemni, takze servis atd, me nejak netrapi, ale pokud ja bych si mel vybirat sam tak bych sahnul po Lenovu (byvale IBM), ktere ted tady mame a je to pecka 8) i ten Dell je hodne dobry, vzdy ale zalezi jaky modely, moc nedokazu posoudit kvalitu notasu kolem 15tis, asi to nebude nic hrozneho a taky zalezi na jake ucely.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

no kvalitni lenovo stiji taky hodne pres 20.. jinak je to kvalitka srovnatelna s HPckem...
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tady hodim nejake tipy a jukni, treba nekde najdes levneji, jen tak orientacne hazim modely:

http://www.mall.cz/notebooky-17/lenovo- ... g-59303568" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mall.cz/notebooky-17/hp-prob ... 0s-lh356ea" onclick="window.open(this.href);return false;

Jinak ja mam 1rok totok a nemuzu si stezovat, ale vim nesplnuje to cenu ani danou uhlopricku :(
http://www.digizona.cz/OEM/notc4960-hp- ... sp?jzz=CZK" onclick="window.open(this.href);return false;
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

to lenovo bych osobne nebral.... i kdyz sem lenovo fan... tak tohle ne.. tyhle sasi se moc nepovedly.... ale to HP bych doporucil... ;) ;)

rallik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rallik »

Vůbec, tyhle spory jsou to samé jako co je lepší diesel nebo benzín..... Každému vyhovuje něco jiného.
Navíc komponenty jsou použity většinou stejné a nebo hodně podobné. Takže jediný rozdíl bude právě v těle toho noťasu.
A co si budem povidat. Pokud se k tomu budu chovat slušně, vydrží všechno. Pokud ovšem sem prase a s noťasem zacházim tak jak nemam, tak se nemůžu divit, že nevydrží. Nebo "vydržej jenom ty za třicet"...

Tak nějak to vidim já 8)
Ostatně pár lidí kolem mě má Acery a zatím si nemůžou stěžovat :wink:
KEHO rennsport

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

no hele ja to rikam jako nezaujata osoba.. kazde znacce vzdy dam sanci... vyzkousim otestuji... driv treba sem na znacku asus nemohl dopustit... ted uz jeji kvalita upada... ale co si budem povidat.. ono ani lenovo neni to co 5 lety..

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“