Rada s výběrem telefonu

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
Dobrman

Rada s výběrem telefonu

Příspěvek od Dobrman »

Zdravím chci si pořídit nějaký nový chytrý telefon do 8tisic ... budu ho hlavně využívat kvůli internetu a kancelářským věcem, semtam nějakou fotečkou či videem ...(hlavně at to ma kvalitní fotak :lol: ) výhodu qwerty klavesnice :)
ps : nejlépe OS at není symbian :lol:
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada s výběrem telefonu

Příspěvek od crocjirka »

desire ;)
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

wildfire S uplně idealní 8)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

desire je lepsi :)
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T

Dobrman

Příspěvek od Dobrman »

mimochodem nema nekdo zkusenosti s tim WP 7 ? ne jen z recenzi :)
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

s WP7 zkušenosti mám a zatím bych je nechal u ledu, minimálně do doby než přijde Mango (WP7.5). zatím je celkem málo aplikací a dost funkcí to neumí (copy & paste např.).

asi bych být tebou vybíral spíš zařízení s Androidem, i když nepopírám že WP7 sou pěkný (GUI je rozhodně neskutečně pěkný, navíc i velmi použitelný)
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

WP7 budou do doby nez bude mango nepouzitelne... a hlavne u nas ani neni poradna podpora storu... atd... myslim ze 1. generace HTC desire ti udela velkou sluzbu a da se sehnat za penize co wildfire S a je lepsi ;)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Mě na desire vadí teda hodně věcí. Nevim proč, ta věc se v některých místech prostě neni schponá připojit na net i když moje prehistorická nokie ano (vyzkoušeno víc kusů). Bohužel těch míst neni málo, naopak. A ještě to má hrozně malou paměť v telefonu, všechno jenom karta. Ale jinak to neni špatnej telefon....
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

phaeton_esc

Příspěvek od phaeton_esc »

poohlídni se po bazarech/inzerátech po HTC HD2 - dá se sehnat kolem 6-7 tisíc (většinou i s nějakou zárukou), HW výbava je pořád skoro na špici a hlavně je to jeden z mála telefonů, na kterým jede skoro všechno - WP7, WM 6.5, Android, Meebo..
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Ja ted mel v ruce Nokie C7 a E7 a musim rict, ze dobre 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

taky jsem nedávno řešil nový telefon, ač jsem byl zastáncem "hloupých" spotřebitelských telefonů (měl jsem asi rok Samsung S8000 JET, jakožto jeden z nejvybavenějších telefonů bez OS), omrzelo mě to (jsem zvyklý tel. měnit minimálně jednou za rok) a rozhodul se koupit něco nového. Začal jsem zjišťovat informace, mnoho telefonů jsem si otestoval, vyzkoušel a došel k tomu, že jedině s OS Android, což je v současné době nejdokonalejší OS, jaký se dá v telefefonu provozovat, už jen díky open platformě. Držel jsem v ruce několik HTCček, ale na celé čáře vyhrál Samsung. Proto doporučuji, vzhledem k finančnímu limitu, poohlédnout se po http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... -galaxy-s/" onclick="window.open(this.href);return false; . Pokud bys chtěl něco levnějšího, ale přesto dobrého, tak http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... alaxy-ace/" onclick="window.open(this.href);return false; a kdybys trošku došetřil, tak http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... laxy-s-ii/" onclick="window.open(this.href);return false; .
Nafta & benzín

djchrpa

Příspěvek od djchrpa »

Berry píše:Ja ted mel v ruce Nokie C7 a E7 a musim rict, ze dobre 8)
Nokie jsou mrtvé, viz. i výrobní vada u velké části právě C7 - display do šeda. Symbian se na moderní operační systémy nechytá, i ty Widle 7 jsou lepší (a to už je katastrofa sama o sobě). I hardwarově jsou nokie pozadu (procesory, ram...).
Je pravda, že zpracování je kvalitní.
Nafta & benzín

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“