Egr off

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Co to ??? jinac hezka fotkaPemaR píše:Trochu dirka![]()
http://nd05.jxs.cz/243/454/e5645c3ff3_78528480_o2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Spokojenej zatim jsem,spotřeba je většinou tedy přes 10l,dneska jsem zjistil že trošku teče chladič,ale jinak OKBerry píše:
Lefi: A zatim spokojenost a jak se tvari ten vykon a spotreba?
já když dal tenkrát na caddyne s rotačkou 66kW EGR OFF a kat OFF, tak to auto rapidně ožilo a to včetně kouřetholis píše:Doemix: co se ti nelíbí na mém diesel agregátu?![]()
Ten hnusnej dieselovej olej jsem měl až za ušima, zlatej benzín
Berry: Přijde mi že se mnohem víc zlepšila odezva na plyn. Po sešlápnutí plynu motor reaguje mnohem rychleji, ale dost možná to bude placebo.Taky byl povlený jeden šroub ze spoda u egru a tekl z toho olej, je dost možný že i tím že tam byla netěsnost tak to také negativně ovlivnilo to jak to jede. Takže spokojenost..teda až na ten zvuk při chcípání.
Kdyby si chtěl pošlu ti návod, ale je to vesměs intuitivní
Tady (díkybohu)ú od včerejška neaktuální fotka bývalé části mého auta=hnus.
Ty s tím máš spotřebu 1O ?lefi píše:Spokojenej zatim jsem,spotřeba je většinou tedy přes 10l,dneska jsem zjistil že trošku teče chladič,ale jinak OK
když to netrápim tak těch 10l no.F.l.a.n.e.l. píše:Ty s tím máš spotřebu 1O ?lefi píše:Spokojenej zatim jsem,spotřeba je většinou tedy přes 10l,dneska jsem zjistil že trošku teče chladič,ale jinak OK
Já určitě...F.l.a.n.e.l. píše:Bavíme se stále o tom červeném Mpaketu jo?
Tak já myslím že 85kw bude živých akorát v motorce a ne v autě.lefi píše:Asi to nemáš tak živé
10L na plyn, nebo benzín ? Nebo je to něco jinýho než myslimlefi píše:když to netrápim tak těch 10l no.F.l.a.n.e.l. píše:Ty s tím máš spotřebu 1O ?lefi píše:Spokojenej zatim jsem,spotřeba je většinou tedy přes 10l,dneska jsem zjistil že trošku teče chladič,ale jinak OK
Berry : sciro v kabru je aktuálně rozebrané v garáži a nějak na něj nemám vůbec čas.Po té co jsem se snažil vydolovat z bagyardu odpověd co za podvozek a když půl roku nebyli schopní mi odpovědět,tak jsem si koupil něco zábavného na denní ježdní a kabro budu řešit příští sezonu.
jj, tohle je empaket II, ale empaket I v replice jsem nikde nevidělFubuTomas píše:paca:Pěkný.... dá se vůbec sehnat na ten před face eMkovej nárazník v replice? protože ten co tam máš ty je po faceliftu,pokud se nepletu?