jaké používáte šrouby na turbo a kde je sehnat?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
jaké používáte šrouby na turbo a kde je sehnat?
Ahoj kde seženu šrouby na turbo K03 na motor VW 1.8 T? Ale potřebuju delší než je originál,protože mám jiné svody. Originál mají vyšší obsah uhliku kvulí žáru a nikde jsem nesehnal nic jim podobné. Dík za rady.
VW golf II GT 1.8Turbo
Re: jaké používáte šrouby na turbo a kde je sehnat?
zkus mustafu tady na fóru nebo bude hlavně tady na http://hothatchclub.cz/index.php" onclick="window.open(this.href);return false; kluci tam dělají 1,8T 

" www.autowerks.cz "
- F.l.a.n.e.l.
petřvald
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

A kde tam? Kdo má takové speciální šrouby?
VW golf II GT 1.8Turbo
osobne jsme jezdil vždy do sroubárny ( fabory , vespos atd ) kde sem jimřekl copožaduji a dodali. poslední dobou si lale objednávám rovnou šrouby a štefty od bosalu ( sekce výfukové svody a turbodmychadla, katalog pro rok 2011 ), jsou sice dražší ( +- o 10-15kč/šroub ) ale podle katalogu najdu , obejnám 40ks a nemusím nikde jezdit atd., přijdou rovnou na dílnu
.

Díly na JPN , korea a nově i EU vozy - emial Idaho(at)dicompracing.com nebo SZ zde na foru.
Montáž zakoupených dílů za zvýhodněné ceny na naší dílně.
Jenže Fabory má jen šrouby do teploty nějakých 450 C což je na 1.8 Turbo podle mě málo když ty svody jdou do červena při plné záteži.
A problém je ten,že já potřebuju delší než je originál na 1.8T serii. A to právě nemužu sehnat. Už jsem se ptal plno mechaniků a každý mi řekl,že pokud dám obyč šrouby tak to nevydrží takový žár a začne se to povolovat atd.
A problém je ten,že já potřebuju delší než je originál na 1.8T serii. A to právě nemužu sehnat. Už jsem se ptal plno mechaniků a každý mi řekl,že pokud dám obyč šrouby tak to nevydrží takový žár a začne se to povolovat atd.

VW golf II GT 1.8Turbo
Obyčejný šrouby a pojistnej tmel, vydrží ti to minimálně do doby než seženeš ty šrouby pro tepelně namáhané spoje 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Tak mě je to jedno. To nebudu rozebírat dvakrát. To už rovnou dám ty šrouby. A valit tam tmel a blátěnné šrouby není moje parketa zrovna. Takových aut ke mě jezdí denně dost co někdo někde lepil tmelem a izolepou 

VW golf II GT 1.8Turbo
Nevím co ti říkali, me dodali šrouby na parametry co jsme jim dodal ( srouby pro výfukové svody steplotní záteží do 800stupnu ), nijak jsem ty vlastnosti neoveřoval, nikd ymne nezklamaly, pokud mi dodali šrouby jen do 450C tak sem to nepoznal ale na druhou stranu zatím ( cca rok ) ani jeden nepovolilfakie vw píše:Jenže Fabory má jen šrouby do teploty nějakých 450 C což je na 1.8 Turbo podle mě málo když ty svody jdou do červena při plné záteži.

duležité je kovaný šroub s válcovaným závitem. jakmile je závit řezaný, povoluje s teplotou mnohem dříve ( alespon tak jsem to odpozoroval já ).
Díly na JPN , korea a nově i EU vozy - emial Idaho(at)dicompracing.com nebo SZ zde na foru.