Honda Civic "EVO IV"

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Spiral

Re: Honda Civic "EVO IV"

Příspěvek od Spiral »

zdravim...

chtel bych se zeptat jestli neuvazujes vazne o jiny radicce? :) jako k te bile se takhle syte zluta fakt nehodi :) a ME by se strasne moc hodila :) takze kdyzby se ti mela valet doma tak mas zajemce... ju? :)
1991 VW Golf GTI

Petr78
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr78 »

Tak další bílej Civic na český Honda scéně. Vítej brácho :D
Vybral jsi tu nejlepší barvu 8)
Jaká to je přesně barva? Znáš kód?
Honda Civic EG4

Dave1984
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave1984 »

hezká zadní optika, konečně jí vidím už u někoho na autě a nemusím dělat VT :lol: mám na ní taky už počíháno, jen teď nejsou prachy :(
VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Benny píše:Hoj, tak jak dopadlo večerní focení u hypru? Pochlub se :D
,

:?:

Obrázek
moooc velký černý letadlo :lol:

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Petr78 píše:Tak další bílej Civic na český Honda scéně. Vítej brácho :D
Vybral jsi tu nejlepší barvu 8)
Jaká to je přesně barva? Znáš kód?
hoja dekuju za chvalu :)

je to nejsvetlejsi prumyslova bila na kamiony :lol: RAL4002 nebo 03 ted nevim 8)

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Dave1984 píše:hezká zadní optika, konečně jí vidím už u někoho na autě a nemusím dělat VT :lol: mám na ní taky už počíháno, jen teď nejsou prachy :(
no nevysla zase tak draho jak sem cekal :)

GReddy

Příspěvek od GReddy »

ach muj boze uz neeeeeeee :cry: dalsi kapota CS a ted uz dokonce na favoritu.....strilet :D

Pinky

Příspěvek od Pinky »

a ja jí viděl i na svetlezeleny stodváce :lol:
me je to uplně fuk at si to tam daji

Dave1984
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave1984 »

Davidoff píše:
Dave1984 píše:hezká zadní optika, konečně jí vidím už u někoho na autě a nemusím dělat VT :lol: mám na ní taky už počíháno, jen teď nejsou prachy :(
no nevysla zase tak draho jak sem cekal :)
ebay? :) posli mi kdyztak cenu zpravou :)
VW "Borak" lowrider--> http://www.infinitycars.cz <--

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

Davidoff píše:
,

Obrázek
hmm jsem nevěděl že v Boleslavi máme takovou tuning scénu , slyšel jsem že ten s tim Huindayem má skvělou hudbu je to pravda? jinak autíčko moc pěkný ta bílá tomu jedině prospěla , ta oranžová se mi na tom moc nelíbila ,když jsem to potkával :?:
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

GReddy píše:ach muj boze uz neeeeeeee :cry: dalsi kapota CS a ted uz dokonce na favoritu.....strilet :D
a viděls jí tady na tom hyundai coupe? :lol:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

GReddy

Příspěvek od GReddy »

proboha na jakym? :D

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

GReddy píše:ach muj boze uz neeeeeeee :cry: dalsi kapota CS a ted uz dokonce na favoritu.....strilet :D
jj bohuzel to tak je no :(

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Larry píše:
Davidoff píše:
,

hmm jsem nevěděl že v Boleslavi máme takovou tuning scénu , slyšel jsem že ten s tim Huindayem má skvělou hudbu je to pravda? jinak autíčko moc pěkný ta bílá tomu jedině prospěla , ta oranžová se mi na tom moc nelíbila ,když jsem to potkával :?:
no hele tuningonva scena? to tam este tak 30 aut chybi v tom pripade :lol: jj martas ma dobrou hudbu :) jestli je 136dB dobrejch teda :lol: diky za chvalu :poklona:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Davidoff píše:
jinak tvoje kara fakt moc pekna !! na to ze si relativne mladej kluk mas super vkus coz se o hodne mladych rict neda 8)

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

GReddy píše:
Davidoff píše:
jinak tvoje kara fakt moc pekna !! na to ze si relativne mladej kluk mas super vkus coz se o hodne mladych rict neda 8)
relativne? :lol: ja sem mladej dyt je mi dvacet woe :smich: s tim vkusem souhlasim teda, nekdy kdyz to vidim co sou ty lidi schopny dat n auto mi de hlava kolem :wink: ale vlastne za to vsechno muze H.Vtec, ten me vychoval na decent :lol:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Davidoff píše:
GReddy píše:
Davidoff píše: jj bohuzel to tak je no :(
relativne? :lol: ja sem mladej dyt je mi dvacet woe :smich: s tim vkusem souhlasim teda, nekdy kdyz to vidim co sou ty lidi schopny dat n auto mi de hlava kolem :wink: ale vlastne za to vsechno muze H.Vtec, ten me vychoval na decent :lol:
aha ja myslel ze jsi starsi.tak jsme stejne stari :) hvtecova MR2 se mi taky moc libi...

proste tenhle JDM styl je super jen tak dal.mam doma na pujcovani presne tu samou hondu 66kw a auto je to uzivatelsky moc prijemny 8) a oproti moji celice je v takovy ty mestksy jizde nesrovnatelne lepsi protoze je hezky zivy :)

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

Davidoff píše:
Larry píše:
Davidoff píše:,

no hele tuningonva scena? to tam este tak 30 aut chybi v tom pripade :lol: jj martas ma dobrou hudbu :) jestli je 136dB dobrejch teda :lol: diky za chvalu :poklona:
no pár aut potkávám , no docela mě ta hudba zajímá , tak až někam zase pojedete přijel bych si to poslechnout a omrknout káru :-)
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

GReddy píše:
Davidoff píše:
no u mladých si myslim že je to spíše otázka peněz ,opchybuji že každý má ve 20 třeba 50 litrů na alespon nějaké udělání auta, a tak často potkávám shnilé feldy ,důležité je že to mají nechutně oplastované až k blití a jako laďák mívají díru ve výfuku :(

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

GReddy píše:
Davidoff píše:
GReddy píše: jinak tvoje kara fakt moc pekna !! na to ze si relativne mladej kluk mas super vkus coz se o hodne mladych rict neda 8)
aha ja myslel ze jsi starsi.tak jsme stejne stari :) hvtecova MR2 se mi taky moc libi...

proste tenhle JDM styl je super jen tak dal.mam doma na pujcovani presne tu samou hondu 66kw a auto je to uzivatelsky moc prijemny 8) a oproti moji celice je v takovy ty mestksy jizde nesrovnatelne lepsi protoze je hezky zivy :)
ja mam taky tu 66tku no 8) kazdej mi rika proc si nekoupim neco silnejsiho... ale me to staci na to jezdeni po meste a s podvozkem ujedu i V6 Superbu :) ale jenom v zatackach :smich: na rovince nemam sanci no :oops:

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Larry píše:
GReddy píše:
Davidoff píše: jj bohuzel to tak je no :(
no u mladých si myslim že je to spíše otázka peněz ,opchybuji že každý má ve 20 třeba 50 litrů na alespon nějaké udělání auta, a tak často potkávám shnilé feldy ,důležité je že to mají nechutně oplastované až k blití a jako laďák mívají díru ve výfuku :(
jj stema penezma je to pruser no... taky celej rok makam setrim abych to v zime moh predelat.... neco se proda ale cenu novyho tim neziskas :wink:jen pro prestavu, OZta sem prodal ze 6000 a tyhle sem kooupil za 23 :wink: a ted nemam ani na to zkurveny lizatko :cry:

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

Larry píše:
Davidoff píše:
Larry píše: hmm jsem nevěděl že v Boleslavi máme takovou tuning scénu , slyšel jsem že ten s tim Huindayem má skvělou hudbu je to pravda? jinak autíčko moc pěkný ta bílá tomu jedině prospěla , ta oranžová se mi na tom moc nelíbila ,když jsem to potkával :?:
no pár aut potkávám , no docela mě ta hudba zajímá , tak až někam zase pojedete přijel bych si to poslechnout a omrknout káru :-)
no hele nevim kdy se zase bude neco dit´, vono je to docela tezky tady v bolce sehnat lidi na foceni :lol:

petr bures
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr bures »

ja ti dam tezky to uvidis staci rict a mas tam tolik lidi ze nebudes vedet co driv fottit jo a jestly nemas na lizo tak rekni ja ti jedno v kauflandu koupim kamo jo a jeste ze te mame pod dohledem jinak by z tve rejze byla benzina tuniing

Larry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Larry »

Davidoff píše:
Larry píše:
Davidoff píše: no hele tuningonva scena? to tam este tak 30 aut chybi v tom pripade :lol: jj martas ma dobrou hudbu :) jestli je 136dB dobrejch teda :lol: diky za chvalu :poklona:

no hele nevim kdy se zase bude neco dit´, vono je to docela tezky tady v bolce sehnat lidi na foceni :lol:
no já myslim že lidí je tady dost ,spíš opravdu hezky udělaných aut je málo ,ale nadšenců do aut jako já tu najdeš zpoustu,ale bohužel moje Clio taky ještě nedosahuje nějaké velké úrovně ,ale na focení bych se nechal přemluvit hned :D sám doufám že než nastoupim na vejšku že do něj alespon 50 investuji ,není to moc ,ale třeba bude vypadat už jako auto :D

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

petr bures píše:ja ti dam tezky to uvidis staci rict a mas tam tolik lidi ze nebudes vedet co driv fottit jo a jestly nemas na lizo tak rekni ja ti jedno v kauflandu koupim kamo jo a jeste ze te mame pod dohledem jinak by z tve rejze byla benzina tuniing
jo to sem videl posledne jakej byl zajem :lol:

Davidoff

Příspěvek od Davidoff »

to peta buresu: a neboj benzina tuniing by ze me nebyl ;-)

petr bures
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr bures »

no jen aby kamo tato nemoc benzina tuning se musi vymitit co nejdrive siri se to viic nez ptaci chripka

Noobzilla

Příspěvek od Noobzilla »

Zdravim mam par dotazu prvni je ten jestly nevite nahodou o neaky kapote na civic 5g 3dv a druha mam ted v planu po koupeni kapoty a par dodelavkach davat H novou barvu a premyslim na cernou a nebo bilou met. k cerny by sem dal folie a motivy do zlaty a k bili to este nevim tak by mne zajimalo k cemu by ste se rozhodly

Noobzilla

Re:

Příspěvek od Noobzilla »

jo a este davidoff jestly se muzu zeptat na kolik te vysel calounik ? :?:

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Zase někdo vytáhl mrtvolu :lol:
" www.autowerks.cz "

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“