chtel bych se zeptat jestli neuvazujes vazne o jiny radicce? jako k te bile se takhle syte zluta fakt nehodi a ME by se strasne moc hodila takze kdyzby se ti mela valet doma tak mas zajemce... ju?
Benny píše:Hoj, tak jak dopadlo večerní focení u hypru? Pochlub se
,
hmm jsem nevěděl že v Boleslavi máme takovou tuning scénu , slyšel jsem že ten s tim Huindayem má skvělou hudbu je to pravda? jinak autíčko moc pěkný ta bílá tomu jedině prospěla , ta oranžová se mi na tom moc nelíbila ,když jsem to potkával
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
Benny píše:Hoj, tak jak dopadlo večerní focení u hypru? Pochlub se
,
hmm jsem nevěděl že v Boleslavi máme takovou tuning scénu , slyšel jsem že ten s tim Huindayem má skvělou hudbu je to pravda? jinak autíčko moc pěkný ta bílá tomu jedině prospěla , ta oranžová se mi na tom moc nelíbila ,když jsem to potkával
no hele tuningonva scena? to tam este tak 30 aut chybi v tom pripade jj martas ma dobrou hudbu jestli je 136dB dobrejch teda diky za chvalu
GReddy píše:ach muj boze uz neeeeeeee dalsi kapota CS a ted uz dokonce na favoritu.....strilet
jj bohuzel to tak je no
jinak tvoje kara fakt moc pekna !! na to ze si relativne mladej kluk mas super vkus coz se o hodne mladych rict neda
relativne? ja sem mladej dyt je mi dvacet woe s tim vkusem souhlasim teda, nekdy kdyz to vidim co sou ty lidi schopny dat n auto mi de hlava kolem ale vlastne za to vsechno muze H.Vtec, ten me vychoval na decent
jinak tvoje kara fakt moc pekna !! na to ze si relativne mladej kluk mas super vkus coz se o hodne mladych rict neda
relativne? ja sem mladej dyt je mi dvacet woe s tim vkusem souhlasim teda, nekdy kdyz to vidim co sou ty lidi schopny dat n auto mi de hlava kolem ale vlastne za to vsechno muze H.Vtec, ten me vychoval na decent
aha ja myslel ze jsi starsi.tak jsme stejne stari hvtecova MR2 se mi taky moc libi...
proste tenhle JDM styl je super jen tak dal.mam doma na pujcovani presne tu samou hondu 66kw a auto je to uzivatelsky moc prijemny a oproti moji celice je v takovy ty mestksy jizde nesrovnatelne lepsi protoze je hezky zivy
no hele tuningonva scena? to tam este tak 30 aut chybi v tom pripade jj martas ma dobrou hudbu jestli je 136dB dobrejch teda diky za chvalu
no pár aut potkávám , no docela mě ta hudba zajímá , tak až někam zase pojedete přijel bych si to poslechnout a omrknout káru
Škoda Favorit 1.3 karbec -> Peugeot 205 1.4 -> Renault Clio 1.9D -> Renault Clio 1.8 16V 101Kw(černá vdova) -> Škoda Fabia RS 1.9Tdi 96kw ( ukradena ) - Renault Clio 1.5dci čmelák
GReddy píše:ach muj boze uz neeeeeeee dalsi kapota CS a ted uz dokonce na favoritu.....strilet
jj bohuzel to tak je no
no u mladých si myslim že je to spíše otázka peněz ,opchybuji že každý má ve 20 třeba 50 litrů na alespon nějaké udělání auta, a tak často potkávám shnilé feldy ,důležité je že to mají nechutně oplastované až k blití a jako laďák mívají díru ve výfuku
GReddy píše:
aha ja myslel ze jsi starsi.tak jsme stejne stari hvtecova MR2 se mi taky moc libi...
proste tenhle JDM styl je super jen tak dal.mam doma na pujcovani presne tu samou hondu 66kw a auto je to uzivatelsky moc prijemny a oproti moji celice je v takovy ty mestksy jizde nesrovnatelne lepsi protoze je hezky zivy
ja mam taky tu 66tku no kazdej mi rika proc si nekoupim neco silnejsiho... ale me to staci na to jezdeni po meste a s podvozkem ujedu i V6 Superbu ale jenom v zatackach na rovince nemam sanci no
no u mladých si myslim že je to spíše otázka peněz ,opchybuji že každý má ve 20 třeba 50 litrů na alespon nějaké udělání auta, a tak často potkávám shnilé feldy ,důležité je že to mají nechutně oplastované až k blití a jako laďák mívají díru ve výfuku
jj stema penezma je to pruser no... taky celej rok makam setrim abych to v zime moh predelat.... neco se proda ale cenu novyho tim neziskas jen pro prestavu, OZta sem prodal ze 6000 a tyhle sem kooupil za 23 a ted nemam ani na to zkurveny lizatko
Larry píše:
no pár aut potkávám , no docela mě ta hudba zajímá , tak až někam zase pojedete přijel bych si to poslechnout a omrknout káru
no hele nevim kdy se zase bude neco dit´, vono je to docela tezky tady v bolce sehnat lidi na foceni
ja ti dam tezky to uvidis staci rict a mas tam tolik lidi ze nebudes vedet co driv fottit jo a jestly nemas na lizo tak rekni ja ti jedno v kauflandu koupim kamo jo a jeste ze te mame pod dohledem jinak by z tve rejze byla benzina tuniing
Davidoff píše:
no hele nevim kdy se zase bude neco dit´, vono je to docela tezky tady v bolce sehnat lidi na foceni
no já myslim že lidí je tady dost ,spíš opravdu hezky udělaných aut je málo ,ale nadšenců do aut jako já tu najdeš zpoustu,ale bohužel moje Clio taky ještě nedosahuje nějaké velké úrovně ,ale na focení bych se nechal přemluvit hned sám doufám že než nastoupim na vejšku že do něj alespon 50 investuji ,není to moc ,ale třeba bude vypadat už jako auto
petr bures píše:ja ti dam tezky to uvidis staci rict a mas tam tolik lidi ze nebudes vedet co driv fottit jo a jestly nemas na lizo tak rekni ja ti jedno v kauflandu koupim kamo jo a jeste ze te mame pod dohledem jinak by z tve rejze byla benzina tuniing
Zdravim mam par dotazu prvni je ten jestly nevite nahodou o neaky kapote na civic 5g 3dv a druha mam ted v planu po koupeni kapoty a par dodelavkach davat H novou barvu a premyslim na cernou a nebo bilou met. k cerny by sem dal folie a motivy do zlaty a k bili to este nevim tak by mne zajimalo k cemu by ste se rozhodly