Kein: co tě na tom překvapuje Prostě jsou to zvířata. Když se tak chovaj v jiných aspektech života, proč by se nechovali i v tomto? Prostě já bych nasadil tvrdé represe. Postavil bych věznice a zavíral, zavíral, zavíral. Dávky odebíral, nechal je umrznout, vyhladovět. Srát na ně.
Nejsem rasista! Slušnej "cikán" pro mě není cikán jen člověk s tmavší pletí. Navíc slušný sikán je kolikrát největší rasista (vím z vlastní zkušenosti).
no dobry... ty bys postavil veznice.. ale kdo by je zas musel platit? odpovim si sam... JA.. potazmo tady vsichni z nasich dani... pracovni tabory... a at sijou obleceni.. ktere by se vyvazelo a hned by se zapatlal statni dluh...
crockjirka: klidně jim to dám vyjde mě to levněji než dávky. Od rána do večera by museli vykopávat a zakopávat díru v zemi. Žádná konstruktivní práce! to by je bavilo. Něco hnusného, demotivujícího a tvrdého.. Prostě ať si to užijou svině když mají chuť krást.
Hovoří o přivýdělku Romů: „Sem přijede audinou Němec a vybírá si tu nejčernější, nejšpinavější, nejsmradlavější Cikánku. Mají nejraději nemyté št*tky."
To, co kolikrát u nás vidim, jak nějakej skopčák nabírá do auta a že to dle auta nevypadá na socku, tak z toho nemůžu. Ta největší zrůda v širokým okolí a on za ní ještě jede kolik i 60km
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Když tady vzpomínáte ty věznice, tak se mě líbíl jeden názor v nějaké diskuzi, kluk tam napsal že by se vězni měli vyměnit s důchodci. Důchodci nemají na jídlo, bydlení, ošacení atd... a vězni si pěkně v teploučku požírají, čumí na bednu, posilovny, makat nemusí atd.....
tholis píše:Kein: co tě na tom překvapuje Prostě jsou to zvířata. Když se tak chovaj v jiných aspektech života, proč by se nechovali i v tomto? Prostě já bych nasadil tvrdé represe. Postavil bych věznice a zavíral, zavíral, zavíral. Dávky odebíral, nechal je umrznout, vyhladovět. Srát na ně.
Nejsem rasista! Slušnej "cikán" pro mě není cikán jen člověk s tmavší pletí. Navíc slušný sikán je kolikrát největší rasista (vím z vlastní zkušenosti).
Co je totiž nejdůležitější - slušnej cikán se o sebe postará..... jen je problém, že jich je sotva pár procent....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Takže v tom Novým Boru za to může bílá barmanka z 95%... prej je tam neměla s mačeta pouštět. Jsem rád, že už se to vyjasňuje...
"Kluci jen odevzdali nějaký šrot a šli si vyhrát peníze, aby nějaké přinesli domů. Co mají dělat, když rostou jako dříví v lese, nemají kam chodit a jsou bez práce," tvrdil Štefan Gorol.
Jestli tohle vyšumí a je neodsouděj na slušnou řádku let, tak budou pochody těch bezmozků (rasistů) doplněné o dalšího jedince a to o mě. Jak s nima nesouhlasím a jak si myslím že jsou to vymatlanci, jsou jediní co s tím něco dělaj.
severnějc od Boru ve VDF už se to začíná taky přiostřovat, přepadání lidí běžně na ulici, natahování drátu do silnice. Zatim to jde jenom z jednoho konce, ale časem to bude chtít už elektrickej rám na téčko, případně hasičkou úpravu s vodním dělem
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
MSG píše:Takže v tom Novým Boru za to může bílá barmanka z 95%... prej je tam neměla s mačeta pouštět. Jsem rád, že už se to vyjasňuje...
"Kluci jen odevzdali nějaký šrot a šli si vyhrát peníze, aby nějaké přinesli domů. Co mají dělat, když rostou jako dříví v lese, nemají kam chodit a jsou bez práce," tvrdil Štefan Gorol.
Jo, to kluci co tehdá hodili zápalnou lahev do cikánského brlohu taky rostli jako dříví v lese a taky neměli kam chodit. A z 99% za to může výrobce lahve, která byla naplněna hořlavinou.
Kurva už mě to sere, natřu se barvou na boty, změním si jméno na nějaké tématické (např. Demeter, Gaži, Červeňák, Horvát atd...) a začnu požívat výhod, které se těmto "menšinám" nabízí.
MSG píše:Takže v tom Novým Boru za to může bílá barmanka z 95%... prej je tam neměla s mačeta pouštět. Jsem rád, že už se to vyjasňuje...
Romové si přivedli na tiskovou konferenci svědky. Helena Koubová viděla, jak mladé Romy z herny vyhnali a sprostě jim nadávali: "Ten člověk na ně křičel, že je špinavej, smrdí a aby opustil bar."
Marně tam hledám jedno sprosté slovo.... pakliže je pravda brána jako urážka a sprosté slovo, tak jsme klesli tak hluboko, že abychom byli jenom na dně tak budem potřebovat kurva dlouhej žebřík
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Blázen: evidentně ne dostatečně, když byli schopni se ještě vrátit a zrovna v Kylešovicích jsem si myslel, že je spíš klid
hádám blbě, když nebudou viníci denně ve zprávách, online přímo ze soudní síně apod, jako to bylo podobně u vožahlý natálky? http://zpravy.idnes.cz/tak-jsme-to-bile ... domaci_brm" onclick="window.open(this.href);return false;
to jo, to by byl takovej self-rasismus.... no ne? by mě zajímalo jak by se k tomu soud postavil, kdybych se v případě nějakého konfliktu s cigošem bránil tím, že rasový podtext vzhledem ke stejné rasové příslušnosti čech/cigán je tak trochu nesmysl
Originální článek "Immigration officer comes home to find family of Romanian gypsies squatting in her house, wearing her clothes and drinking her wine (after telling neighbours she'd died)": http://www.dailymail.co.uk/news/article ... Proms.html
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
nevim.. nectu ani radsi tyto prispevky protoze bych se mega rozcilil... , ale je fakt , ze co nechci byt extremista ani utlacovatel, ale je fakt ze romska skupina lidi vykradla nekolikrat obchod mich rodicu za ucelem provize a vydelku.coz uz me sere a nejradsi.... je mi znich zle a rovnez mam na ne svuj osobni nazor... samozrejme jsem potkal romiky slusne se kteryma jsem pracoval nekolik let a strcil bych za ne ruku do ohne.. . ale to same su napr. mi kamosi hololebkouni a maji jiny znak - myslenky... a i kdyz jsem bez vyznani a bez rasismu.. akorad bych udelal poradek v zakonech atd,,, mrzi me... ze je dnes tato doba takova a ze kdyz se jdu ja pobavit nekam.. musim si hrat na cerne drzky nebo na lebkouny...ci fetaky... a jina odvetvi...coz osobne uznavam pravo na existenci kazdeho druhhu nebo vyznani-víry... ale sorry.. pokud mi ozraly nacek nebo cikan zacne prikazovat co mam dělat a nadavat mi vulgarne..hlava nehlava---fízl... se neznam...
koupím staré jízdní kola, staré hračky, vše co dýchá patinou a špínou popř. překáží na půdě