Nestěžuju si. Jestli narážíš na to sedátko tak to je tjůnink jako prase. Sedlovka je součástí sedátka a má asi 5cm. Úspora oproti origo sedátku a sedlovce - 1,2kg Navíc jakmile budeš mít na takovym kole sedátko výš, tak je to nejlepší cesta jak skončit se sedátkem zaraženym hluboko v prdeli
Btw to je ten "supersport" z minulý fotky s dvouma brzdičema vepředu na každý straně....
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
tohle je ta lehčí verze, ta má lehce pod tři tuny Za volantem si člověk připadá takovej malej, je tam hrozně místa a všechno je daleko. Vevnitř je to za jízdy hrozně tichý a nejsou naprosto cítit nerovnosti. Tohle auto rozhodně neni pro mě, ale tak co bych moh za 22mil chtít, že jo?
Ritchma píše:tohle je ta lehčí verze, ta má lehce pod tři tuny Za volantem si člověk připadá takovej malej, je tam hrozně místa a všechno je daleko. Vevnitř je to za jízdy hrozně tichý a nejsou naprosto cítit nerovnosti. Tohle auto rozhodně neni pro mě, ale tak co bych moh za 22mil chtít, že jo?
Tady jsou tyhle auta hrozně drahý. Je tu daň z luxusních vozů která je šíleně vysoká. Např SLS tady začíná na něco málo přes 9mil, jinde to stojí daleko míň. Já snad ani maybach předtim neviděl a o nic jsem nepřišel, je to děsně hnusný a pro mě nezajímavý auto. Ani kolo bych si o něj neopřel...
Ritchma píše:Dneska si někdo opřel Maybach o moje kolo. No kde to jsme?
Ritchma.. Super fotka Jsem zpatky z Cech tak doufam ze zajdem na to pivko konecne.... Ozvi se..
Ahoj. Hele zrovna nemam kredit a teď to mam s časem nic moc. Příští dva týdny mam práci a školu takže čas nemam, ale pak mam asi měsíc a půl jenom práci, takže času bude dost, tak já se za dva týdny ozvu a něco vymyslíme...
tuner a3 na to porsche sem se byl kouknout je bomba
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Beaver píše:Mhm, ten charger má sympatickej outfit, to by byl pěknej dailydriver
tj, a viděls ten facelift 2011? už sem to tady postoval. ideálni rodinej sedánek
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd