zdravím ... chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti ohledně spoilerů bez homologace...
zase sem měl náladu ala všechno hned a rychle takže mám doma spoilery ATX na Audi A4 B5 z čehož přední nárazník je opravdu masivní a
něco jako homologaci sem neřešil teď nevím jestli to bude ohledně silničního provozu problém z hlediska policie ČR !!!
netuším kam s tím a kde co sepsat jestli je teda potřeba ?? ... už se jen modlím abych je neměl vystavený v garáži jako dekoraci ...
HELP PLS !!!
super,ale pořád nevím jestli se s tím dá něco dělat aby mě pak naši ,,pomáhat a chránit" nepokutovali kdykoliv mě potkaj .. máš s tím nějaký problémy ?
jak narazíš,když je to nějakej pitomec tak ti dá pokutu za lékárnu,ale jináč s tím problémy nemám,ještě mi kolikrát řeknou že mám pěkný auto. , akorát technická,před dvěma lety v poho letos docela problem. ali jináč cajk
že se tu některým jedincům ten spoiler nelíbí je mi jedno .. jinak Pilsner.Urqel dík aspoň za tohle .. narvu je tam a uvidím při nejhorším se prohnu ..
Vayne píše:že se tu některým jedincům ten spoiler nelíbí je mi jedno .. jinak Pilsner.Urqel dík aspoň za tohle .. narvu je tam a uvidím při nejhorším se prohnu ..
Neprohneš ,dostaneš max. 500,- když to bude debil tak litr
dej to nekam do rohu garaze a zahaz to bednama a bordelem a az to za par let najdes tak se aspon zasmejes jak sis malem zprasil auto.
myslim ze i jako dekorace to bude mit spis odstrasujici vyznam
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
Rolljoin píše:dej to nekam do rohu garaze a zahaz to bednama a bordelem a az to za par let najdes tak se aspon zasmejes jak sis malem zprasil auto.
Já zase nesnáším seriovky-pokud to není bugatti veyron . rád se odlišim.
Rolljoin píše:dej to nekam do rohu garaze a zahaz to bednama a bordelem a az to za par let najdes tak se aspon zasmejes jak sis malem zprasil auto.
Já zase nesnáším seriovky-pokud to není bugatti veyron . rád se odlišim.
P.
tak kdyz uz chces za kazdo cenu nejaky bodykit tak neco co se k autu designove hodi a ne takou obludu. treba rieger dela neco rozumnejsiho a ma i homologaci
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
hmm dobrý no,ale já nenapsal že moje spojlery byly levný stálo mě to vice než rieger.
to že se to někomu nepači to nemusí hanit jinejm.nikdo Vám to na auto necpe!
Pilsner.Urqel píše:hmm dobrý no,ale já nenapsal že moje spojlery byly levný stálo mě to vice než rieger.
to že se to někomu nepači to nemusí hanit jinejm.nikdo Vám to na auto necpe!
P.
Přesně tak já ty spoilery nikomu necpu ani sem se neptal jestli se to někomu líbí nebo nelíbí
jen sem se cca zeptal jak moc to policajti řeší .. ale tak dislike rejpalove se vždycky najdou beru to s rezervou...
a jasně že se daj koupit s homologací,ale pravdou stále zůstává že sou to většinou mírně upravený seriovky co zas tak extra nevypadaj a člověk za ně vysolí i nad 8K ...
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Mám nárazníky z lamina samodoma na koleni a pohodička nikdy mi nic neřekli jenom že mám pěkný auto a za 6 let jsem dostal 1 flastr za neosvícenou SPZ 200kč
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!